Νέο γκολ για Στέφανο Τζίμα με τη Νυρεμβέργη στη Bundesliga2

Ο νεαρός Στέφανος Τζίμας συνεχίζει να αποτελεί βασικό πυλώνα για την Νυρεμβέργη στη β’ κατηγορία της Γερμανίας, βοηθώντας την ομάδα του να παίρνει σημαντικές νίκες. Αυτή τη φορά, σημείωσε το τρίτο γκολ της Νυρεμβέργης στο εμφατικό 3-0 επί της Γκόιτερ Φιρτ, καθιστώντας την ομάδα του πιο ανταγωνιστική στην Bundesliga2.

Με το σημερινό τέρμα του, ο Τζίμας φτάνει τα 12 γκολ σε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην 5η θέση των σκόρερ της διοργάνωσης. Με μόλις 4 βαθμούς πίσω από την τρίτη Πάντερμπορν, η Νυρεμβέργη βρίσκεται σε καλή θέση για την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αντίο στον Πέτρο Μολυβιάτη: Οι λόγοι του Τ. Σκανδαλάκη

Ο Τάκης Σκανδαλάκης αποχαιρετά τον Πέτρο Μολυβιάτη, περιγράφοντας τον ως σεμνό, σοφό, απλό και ακέραιο πολιτικό που τον ενέπνευσε με αξίες και αρχές.

Συγκινητική νίκη της Τσέλσι επί της Λίβερπουλ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”

Η Τσέλσι πανηγύρισε σημαντική νίκη επί της Λίβερπουλ, ενώ ο Αμορίμ παρουσίασε νεαρή ενδεκάδα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρωταθλητής η Μπάγερν Μονάχου, η Φράιμπουργκ “δώρο” με την Λεβερκούζεν

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε τον τίτλο στη Bundesliga, με τη Φράιμπουργκ να "δίνει" τον βαθμό στη Λεβερκούζεν. Στην ίδια αγωνιστική, η Χόλσταν ενισχύει τις ελπίδες της για αποφυγή υποβιβασμού.

Η Σημαντική Συνεισφορά του Πέτρου Μολυβιάτη στην Πολιτική και Διπλωματία

Αναλύουμε τη συμβολή του Πέτρου Μολυβιάτη στην ελληνική πολιτική και διπλωματία, με έμφαση στο Κυπριακό και τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.