Νέα Συνεργασία Τζένκινς – Πάουελ για το “The Natural Order”

Μετά την επιτυχία της ταινίας “Μουφάσα: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”, ο Μπάρι Τζένκινς ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Χολιγουντιανό αστέρα, Γκλεν Πάουελ, στο φιλόδοξο έργο “The Natural Order”.Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία της Universal Pictures, θα βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα του Μάθιου Όλντριτς με πηγές να αποκαλύπτουν ότι το στούντιο απέκτησε ήδη τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου. Πρόκειται για ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που περιστρέφεται γύρω από την αναζήτηση της αιώνιας ζωής. Ο Τζένκινς, εκτός από τη σκηνοθεσία, θα συνεργαστεί με τον Όλντριτς και στη συγγραφή του σεναρίου.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση ενισχύει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να ενισχύσει τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, παραβλέποντας την άμυνα των ελληνικών νησιών στο Ανατολικό Αιγαίο.

Αναμένεται συναρπαστικός αγώνας για τον πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα της Κ17

Στο πρωτάθλημα της Κ17, πέντε παιδιά διεκδικούν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, σε έναν αγώνα μεγάλης αγωνίας και ανατροπών.

Μήνυμα Ενότητας και Αποφασιστικότητας από τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο εκφράζει την ανάγκη για αντίδραση και αποφασιστικότητα για το μέλλον της ομάδας.