Η Μπόχουμ δεν μπόρεσε να αντιδράσει: Νίκη της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Η Μπόχουμ βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα ακόμη στις καθυστερήσεις, επικρατώντας 3-1 στο γήπεδο της Μπόχουμ. Αυτή η ήττα διατήρησε την ομάδα στην 16η θέση στον πίνακα, με τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Αντίθετα, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης διατήρησε τις ελπίδες της για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, μετά τη σπουδαία νίκη εκτός έδρας. Οι γκολ των Κρίστενσεν, Μπαχόγια και Μπατσουαγί έκριναν το ματς υπέρ της ομάδας της Φρανκφούρτης.

Στον υπόλοιπο πίνακα, η Ζανκτ Πάουλι επικράτησε της Χοφενχάιμ με 1-0, ενώ η Βέρντερ Βρέμης ηττήθηκε 2-4 από την Γκλάντμπαχ. Στη βαθμολογία, η Μπάγερν Μονάχου παραμένει στην κορυφή με 62 βαθμούς, ενώ η Λεβερκούζεν ακολουθεί με 53 βαθμούς.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η Μπαρτσελόνα “σπάει” το “Μετροπολιτάνο” με ανατροπή 4-2 επί της Ατλέτικο

Η Μπαρτσελόνα επικρατεί 4-2 της Ατλέτικο στο "Μετροπολιτάνο" σε έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές και ανατροπές, ανεβάζοντας τον πήχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος LaLiga.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στη Ligue 1

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στη φετινή Ligue 1, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν στο "ντέρμπι της ουράς" μεταξύ Μονπελιέ και Σεντ Ετιέν.

Αλλαγές στην ηγεσία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι προχώρησε σε αλλαγές στην ηγεσία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, αντικαθιστώντας τον αρχηγό γενικού επιτελείου. Οι αλλαγές έρχονται σε μια δύσκολη περίοδο για τον ουκρανικό στρατό, καθώς οι δυνάμεις της χώρας αντιμετωπίζουν προβλήματα στο μέτωπο, κυρίως στην περιοχή του Κουρσκ.

Η Ίντερ επικράτησε της Αταλάντα με 2-0 στο ντέρμπι κορυφής

Η Ίντερ κατάφερε να νικήσει την Αταλάντα με 2-0 σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι κορυφής, ενώ η Φιορεντίνα συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και ανέβηκε στην 8η θέση της Serie A.