Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Αποχώρησε από αγώνα στην Ιαπωνία λόγω ενοχλήσεων στο πόδι

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον τελευταίο αγώνα του πρώτου κύκλου της προετοιμασίας της. Η αθλήτρια από την Καρδίτσα, η οποία στις 21 Μαρτίου θα γιορτάσει τα 41α γενέθλιά της, μετείχε στα 35 χιλιόμετρα βάδην στον αγώνα της σειράς World Tour της WA στην πόλη Νόμι της Ιαπωνίας και εγκατέλειψε στο 26ο χιλιόμετρο, εξαιτίας ενοχλήσεων στο πόδι.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 ήταν σε καλή κατάσταση, κάτι που αποδεικνύεται και από το πέρασμά της στα 20χλμ. (1:33) και από το γεγονός ότι μέχρι εκείνο το σημείο ήταν στο προπορευόμενο γκρουπ.

«Ήμουν καλά, όμως, η ενόχληση στο πόδι δεν με άφησε να ολοκληρώσω. Στο 26ο ένιωσα έντονο πόνο, το πάλεψα για λίγο, όμως, δεν είχα περιθώριο να συνεχίσω. Προέχει να γίνω εντελώς καλά και να κυνηγήσω κάτι καλύτερο στα επόμενα» είπε η Ντρισμπιώτη που θα επιστρέψει στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα, μετά τους 4,5 μήνες που έμεινε μακριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στο διάστημα της απουσίας της από την Ελλάδα, η αθλήτρια βρέθηκε στη Χιλή, την Αυστραλία, την Κίνα και την Ιαπωνία, όπου έκανε κοινές προετοιμασίας με το γκρουπ του προπονητή της, Μπρεντ Βάλανς.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ελλάδα ανέλαβε το σύνολο των εγκαυματιών από το τραγικό δυστύχημα στη Βόρεια Μακεδονία

Η Ελλάδα ανέλαβε τη νοσηλεία των εγκαυματιών από το τραγικό δυστύχημα στη Βόρεια Μακεδονία, ενώ οι τραυματίες θα νοσηλευτούν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Νέο ταλέντο στην Εθνική Ελλάδας: Καρέτσας στο στόχαστρο της Μπάγερν

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, ενώ παράλληλα τραβά τα βλέμματα της Μπάγερν Μονάχου με τις εμφανίσεις του στη Γκενκ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε τη Σεβίλη και εδραιώνεται στις θέσεις του Champions League

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε τη Σεβίλη με 1-0 στην 28η αγωνιστική της LaLiga, εδραιώνοντας τη θέση της στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

ΗΠΑ: Στις Ηνωμένες Πολιτείες η απάντηση στους Χούθι

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξαπέλυσαν πλήγματα στην Υεμένη εναντίον των Χούθι, απαντώντας στις επιθέσεις τους σε πλοία και περιουσιακά στοιχεία, με τον υπουργό Άμυνας να αναφέρει ότι η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν οι επιθέσεις.