Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Μετανάστευσης: Οι νέοι υπουργοί και οι προκάτοχοί τους

Στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στον νέο υπουργό, Μάκη Βορίδη, και τον απερχόμενο Νίκο Παναγιωτόπουλο, καθώς και στη νέα υφυπουργό Σέβη Βολουδάκη και την απερχόμενη Σοφία Βούλτεψη.

Κατά την πρώτη του ομιλία, ο νέος υπουργός, Μάκης Βορίδης, αναφέρθηκε στον απερχόμενο Νίκο Παναγιωτόπουλο με θερμά λόγια, χαρακτηρίζοντάς τον ως συναγωνιστή και φίλο. Αναφέρθηκε επίσης στις ιδεολογικές του απόψεις για το μεταναστευτικό και τόνισε τη σημασία της οργάνωσης της νόμιμης μετανάστευσης.

Ο απερχόμενος υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αποχαιρέτησε τη θητεία του υπογραμμίζοντας τη σημασία της παραγωγικής θητείας και εκφράζοντας εμπιστοσύνη στον νέο υπουργό. Αναφέρθηκε επίσης στο έργο που παράχθηκε και στη διαχείριση των ροών του υπουργείου.

Οι υφυπουργοί, Μάκης Βορίδης και Σέβη Βολουδάκη, εξέφρασαν αισιοδοξία για τη συνεργασία τους και την πολιτική που θα ακολουθήσουν. Η απερχόμενη υφυπουργός, Σοφία Βούλτεψη, αποχαιρέτησε τη θητεία της και υποσχέθηκε υποστήριξη στους διαδόχους της, ενώ επεσήμανε την ανάγκη προστασίας της πατρίδας με σκληρή δουλειά και αφοσίωση.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επική νίκη του Φουρνιέ: “Προσπαθώ απλώς να παίζω καλά για την ομάδα μου”

Ο Εβάν Φουρνιέ πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό στον 4ο προημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προερχόμενος από τραυματισμό και οδήγησε την ομάδα με 23 πόντους στη νίκη. Μετά τον αγώνα, δήλωσε ότι προσπαθεί απλώς να παίζει καλά για την ομάδα του και ευχαρίστησε για την υποστήριξη.

Ολυμπιακός: “Πάμε να το πάρουμε” – Η ομιλία των Αγγελόπουλων μετά την πρόκριση

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενθαρρύνουν τους παίκτες μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague, εκφράζοντας υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας.

Ο Μπαρτζώκας μιλάει για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Euroleague

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλάει για την εξέλιξη του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ευχαριστεί τους προέδρους της ομάδας, τον κόσμο και τους παίκτες για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Αναμέτρηση Μουζέτι – Ντρέιπερ στα ημιτελικά του Madrid Open

Ο Λορέντσο Μουζέτι και ο Τζακ Ντρέιπερ θα αναμετρηθούν στον δεύτερο ημιτελικό του Madrid Open, μετά την επικράτησή τους επί των Γκαμπριέλ Ντιαλό και Ματέο Αρνάλντι αντίστοιχα στα προημιτελικά.