Νικηφόρα πέρασε η Μύκονος από το Σχηματάρι – Αποτελέσματα 26ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών

Η Μύκονος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και πέρασε νικηφόρα από το Σχηματάρι, επικρατώντας του Ερμή με το τελικό σκορ 84-82. Με αυτή τη νίκη, η Μύκονος παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2 Ανδρών και βρίσκεται σε απόσταση +1 βαθμού από τη δεύτερη ΝΕ Μεγαρίδος. Παράλληλα, ο Ερμής Σχηματαρίου δείχνει ότι παραμένει ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.

Σε άλλα παιχνίδια, ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με ελάχιστη διαφορά 68-66 του Ηρακλή, ενώ το Ψυχικό συνέχισε το εντυπωσιακό σερί του με έξι σερί νίκες, κερδίζοντας τη Νήαρ Ηστ με 86-79.

Εντυπωσιακή ήταν και η νίκη της Ελευθερούπολης επί της Λαμίας με 105-77, ενώ ο Κόροιβος συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία με νίκη επί του Πρωτέα Βούλας (67-62).

Στην ίδια αγωνιστική, οι Βίκος Ιωαννίνων επικράτησαν του Παπάγου με 81-74, ενώ οι Ίκαροι Τρικάλων επανήλθαν με νίκη επί της Δόξας Λευκάδας (82-70) μετά από δύο σερί ήττες.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών (Elite League) στο μπάσκετ ήταν τα εξής:

Ερμής Σχηματαρίου-Μύκονος       82-84
Πανερυθραϊκός-Ηρακλής           68-66
Ψυχικό-Νήαρ Ηστ                 86-79
Κόροιβος-Πρωτέας Βούλας         67-62 
Παπάγου-Βίκος Ιωαννίνων         74-81
Ίκαροι Τρικάλων-Δόξα Λευκάδας   82-70
Έσπερος Λαμίας-Ελευθερούπολη    77-105
ΧΑΝΘ-ΝΕ Μεγαρίδος               75-80

Στη βαθμολογία, η Μύκονος βρίσκεται στην πρώτη θέση με 49 βαθμούς, ακολουθούμενη από τη ΝΕ Μεγαρίδος με 48 βαθμούς και το Ψυχικό με 43 βαθμούς. Οι αναμετρήσεις συνεχίζονται με συναρπαστικά παιχνίδια και ανατροπές στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συμφωνία Υπουργείου Οικονομικών ΗΠΑ και Ουκρανίας για Ανασυγκρότηση και Ορυκτά

Η συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας ενισχύει τη συνεργασία στον τομέα των φυσικών πόρων και την ανασυγκρότηση της χώρας μετά την κρίση.

Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες των Game 5 στη Euroleague

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των Game 5 των πλέι οφ της Euroleague, με τις αναμετρήσεις να κρίνουν ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για το Final Four.

Επικό θρίλερ στη Βαρκελώνη: Μπαρτσελόνα και Ίντερ ισοπαλία 3-3

Σε ένα από τα πιο αξέχαστα ματς του Champions League, Μπαρτσελόνα και Ίντερ έμειναν ισόπαλες 3-3 στον πρώτο ημιτελικό, υπόσχοντας έναν ακόμα αγώνα θρίλερ στο Μιλάνο.

Επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Σητεία Λασιθίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση πυρκαγιάς στη Σητεία Λασιθίου, που ξέσπασε στην περιοχή Πετράς το βράδυ της Τετάρτης 30-4-2025. Οι φλόγες ξεκίνησαν από περιοχή με καλάμια, με 32 πυροσβέστες και ομάδα ΕΜΟΔΕ να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.