Νεϊμάρ: Τραυματίας και εκτός εθνικής Βραζιλίας

Ο Νεϊμάρ, μετά από 1,5 χρόνο απουσίας, κλήθηκε εκ νέου στην εθνική Βραζιλίας, ωστόσο η επανεμφάνισή του στην ομάδα θα καθυστερήσει λόγω μυικού τραυματισμού. Αυτό σημαίνει πως δεν θα συμμετάσχει στα παιχνίδια με την Κολομβία και την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αντί για αυτόν, ο Έντρικ της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να τον αντικαταστήσει.Ο 33χρονος Νεϊμάρ είχε παίξει στα πρώτα τέσσερα ματς του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής το 2023, αλλά λόγω τραυματισμών έμεινε εκτός ομάδας. Παρόλα αυτά, με τρία γκολ και τρεις ασίστ σε επτά αγώνες με τη Σάντος, κλήθηκε εκ νέου στην εθνική Βραζιλίας. Ωστόσο, λόγω του μυικού τραυματισμού που αντιμετωπίζει, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να επιστρέψει στην εθνική ομάδα.Εκτός από τον Έντρικ, ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας κάλεσε επίσης τον Άλεξ Σάντρο της Φλαμένγκο και τον Λούκας Πέρι της Λιόν, για να αντικαταστήσουν άλλους τραυματίες συμπαίκτες τους.Η εθνική Βραζιλίας βρίσκεται στην 5η θέση του προκριματικού ομίλου της CONMEBOL με 18 βαθμούς σε 12 αγώνες. Οι πρώτες έξι ομάδες θα προκριθούν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, το οποίο θα διεξαχθεί σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Καναδά.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πολιτική αναταραχή μετά την παραίτηση Δοξιάδη

Η παραίτηση Δοξιάδη δημιουργεί πολιτική αναταραχή 48 ώρες μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ ο πρωθυπουργός προγραμματίζει επισκέψεις σε υπουργεία για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας.

Νέος υπουργός Άμυνας Κολομβίας προειδοποιεί για επιπτώσεις από μαύρη λίστα ΗΠΑ

Ο νέος υπουργός Άμυνας της Κολομβίας προειδοποίησε για τις επιπτώσεις από τυχόν εισαγωγή της χώρας στη μαύρη λίστα των ΗΠΑ λόγω ελλιπούς φρένωσης στις εξαγωγές ναρκωτικών, ενώ ανέφερε ότι μια τέτοια κίνηση θα διευκόλυνε τη διακίνηση ναρκωτικών.

Συνομιλία Τραμπ-Πούτιν για την Ειρήνη στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ προαναγγέλλει τηλεφωνική συνομιλία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την ειρηνική επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία.

Πτώση δημοτικότητας για την ιαπωνική κυβέρνηση λόγω διανομής δωροκαρτών

Η δημοτικότητα της ιαπωνικής κυβέρνησης υπέστη μεγάλη πτώση, καθώς δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν τις επικρίσεις για τη διανομή δωροκαρτών από τον πρωθυπουργό Σιγκέρου Ισίμπα σε νέους βουλευτές.