Επικράτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ με 4-2 επί της Ίπσουιτς

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, επικρατώντας με 4-2 επί της Ίπσουιτς. Μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, οι “κόκκινοι” παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας και αυξήθηκε η απόστασή τους από τους “πολίτες”. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς μέσα σε 8 λεπτά, με τρία γκολ από τους Μιλένκοβιτς, Ελάνγκα και τέλος με τον Ζότα Σίλβα. Απέναντι, η Σίτι έπαιξε ισόπαλο 2-2 με τη Μπράιτον, ενώ τεράστιας σημασίας διπλό πήρε η Γουλβς επί της Σαουθάμπτον.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Μονακό “δραπέτευσε” από την έδρα της Ανζέρ

Η Μονακό επικράτησε της Ανζέρ με 2-0, με τον Μίκα Μπίρεθ να σκοράρει ξανά. Μεγάλη νίκη για την παραμονή στη Ligue 1.

Η ΑΕΚ πανηγυρίζει 5η συνεχόμενη νίκη και τρίτη θέση στην Greek Basketball League

Η ΑΕΚ κατακτά την 5η συνεχόμενη νίκη της στη Greek Basketball League, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση στην κατάταξη με εντυπωσιακή εμφάνιση εναντίον του Λαυρίου.

Συλλαλητήριο φοιτητών στη Σερβία: Αγώνας για διαφάνεια και δημοκρατία

Φοιτητικό συλλαλητήριο στη Σερβία με μαζική συμμετοχή, απαιτεί διαφάνεια και δημοκρατία. Οι φοιτητές αγωνίζονται για δικαιοσύνη και αξιοκρατία στην κοινωνία.

Δυνατή νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης και ανατροπή στη βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 17-9 της Βουλιαγμένης σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι, ενώ ο Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολα την Χίο. Ανατροπή στη βαθμολογία της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών μετά την 4η αγωνιστική.