Περικοπές Θέσεων Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς λόγω Δημοσιονομικών Περιορισμών

Το αμερικανικό πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, παγκοσμίως γνωστό για την ιατρική έρευνα, ανακοίνωσε την απόφασή του να καταργήσει πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας σε διάφορες χώρες, λόγω των απότομων περικοπών στις δημόσιες δαπάνες που επέβαλε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πανεπιστημίου, θα καταργηθούν 1.975 θέσεις εργασίας σε διεθνές επίπεδο και 247 στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την απώλεια επιχορηγήσεων ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων από το ομοσπονδιακό κράτος.Οι περικοπές προκλήθηκαν από τις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ να μειώσει δραστικά τον προϋπολογισμό του ομοσπονδιακού κράτους, εστιάζοντας κυρίως στον τερματισμό προγραμμάτων της USAID, με ανησυχίες να εκδηλώνονται για τις επιπτώσεις στην επιστημονική έρευνα.Η USAID χρηματοδοτούσε σημαντικά προγράμματα έρευνας για το AIDS και άλλες μολυσματικές ασθένειες παγκοσμίως.Οι απολύσεις επηρεάζουν μέλη προγραμμάτων του Τζονς Χόπκινς που εστίαζαν σε ιατρική έρευνα και προγράμματα θεραπείας για μητέρες και νεογνά, αναφέρει το πανεπιστήμιο με έδρα τη Βαλτιμόρη.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η Φιορεντίνα ευγνωμονεί τους φίλους της ομάδας

Ο αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πραντέ, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους φίλους της ομάδας για την ώθηση που έδωσαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τη σημασία της συνεργασίας σε δύσκολες στιγμές.

Στατιστικά για τα γκολ στη φάση των 16 του Conference League

Αναλυτικά στοιχεία για τα γκολ που έχουν σημειωθεί στη φάση των 16 του Conference League, σύμφωνα με την UEFA.

Ο Μεντιλίμπαρ μιλά για τα γενέθλια του, το Europa League και το VAR

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλάει για τα γενέθλιά του, τον αποκλεισμό από το Europa League, τη σεζόν στην Ελλάδα, το VAR και την Αθλέτικ.