Η AEGEAN ανακοίνωσε την παραγγελία 8 επιπλέον νέων αεροσκαφών A321 neo, επεκτείνοντας την συμφωνία με την Airbus για τρίτη φορά από το 2018. Από τα συνολικά 58 αεροσκάφη που θα ενταχθούν στον στόλο της AEGEAN, τα 37 θα είναι της μεγαλύτερης έκδοσης A321 neo, με 4 από αυτά να είναι A321 neo LR με μεγαλύτερη εμβέλεια και ειδικά διαμορφωμένη καμπίνα επιβατών για μεγαλύτερη άνεση σε πτήσεις έως 7,5 ωρών.
Με την υφιστάμενη παραγγελία, τα συνολικά αεροσκάφη A321 neo της AEGEAN φτάνουν τα 33, ενώ έχουν ήδη παραληφθεί 34 αεροσκάφη. Επιπλέον, για το 2025 προγραμματίζεται η παραλαβή τεσσάρων νέων αεροσκαφών A320 neo.
Ο διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN, Δημήτρης Γερογιάννης, τόνισε τη σημασία της παραγγελίας για τους αναπτυξιακούς στόχους της εταιρείας, ενώ ο Benoit de Saint-Exupéry, EVP Sales της Airbus, εξέφρασε τη χαρά της Airbus για τη συνεργασία με τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία.
Η AEGEAN επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην επιχειρησιακή αριστεία και τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά των αεροπορικών μεταφορών.