Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο για την εκδήμη του πρώην Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για την εκδημία του πρώην Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, υπογραμμίζοντας ότι “υπήρξε φρουρός των εκκλησιαστικών παραδόσεων, μαχητικός στις απόψεις του, υποδειγματικός διοργανωτής του λατρευτικού, κηρυκτικού και φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως”.

Παράλληλα σημειώνει πως “στα πενήντα χρόνια της αρχιεροσύνης του σφράγισε με την πνευματική και ποιμαντική του διακονία δύο Μητροπόλεις, της Αλεξανδρουπόλεως και της Θεσσαλονίκης εν συνεχεία, και άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές των πιστών” και “εργάστηκε ακάματα για την ανακούφιση του πόνου και της δυσπραγίας των συνανθρώπων μας και με την ευαγή του δραστηριότητα ανέδειξε το αγαπητικό περιεχόμενο της χριστιανικής διδασκαλίας”.

“Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την εκδημία του” καταλήγει ο ΠτΔ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανησυχία για το κόστος ενέργειας στον αγροτικό τομέα

Η ανησυχία για το υψηλό κόστος ενέργειας στον αγροτικό τομέα επισημαίνεται από τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, με έμφαση στην ανάγκη για πράσινη μετάβαση και δίκαιη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Υγείας στην Κερατέα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Αποκατάστασης και Υγείας στην Κερατέα, εκφράζοντας συγκίνηση για τις πρότυπες υπηρεσίες που παρέχονται εκεί και τονίζοντας τη σημασία της αποκατάστασης στην κοινότητα.

Μαζικές προετοιμασίες για στρατιωτική παρέλαση στην Ουάσινγκτον

Ο αμερικανικός στρατός προετοιμάζεται για μία στρατιωτική παρέλαση στην Ουάσινγκτον, με αφορμή τα 250 χρόνια από την ίδρυση του Στρατού Ξηράς και τα γενέθλια του προεδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Προετοιμασία ΠΑΟΚ ενόψει ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με αγωνιστικά και τακτικά βήματα προπόνησης.