Ελληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U23

    Τρεις Έλληνες αθλητές βρίσκονται στον δρόμο για τα χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U23 που διεξάγεται στα Τίρανα. Οι Βασίλης Παπαγεωργίου, Μάριος Καπανταής και Γιώργος Χριστοφορίδης θα παλέψουν για να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο μέσω των ρεπεσάζ.    Στα 55κ. της ελληνορωμαϊκής, ο Βασίλης Παπαγεωργίου θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Μπαρτοσίκ και εάν επικρατήσει, θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με τον Αζέρο Αλίγεβ. Στα 63κ., ο Μάριος Καπανταής θα αγωνιστεί με τον Σουηδό Βαφάι και εάν νικήσει, θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στον Βούλγαρο Εμίλοβ. Στα 130κ., ο Γιώργος Χριστοφορίδης θα αντιμετωπίσει τον Αρμένιο Κουρντιάν και εάν επικρατήσει, θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με τον Γεωργιανό Τσιλασβίλι.    Στην “μάχη” του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνονται ακόμη δύο Έλληνες αθλητές. Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος θα αντιμετωπίσει στα 72κ. τον Αρμένιο ΤαρβακιλιΛάντζε, ενώ ο Γιώργος Παπαγεωργίου στα 60κ. θα αγωνιστεί απέναντι στον ανεξάρτητο αθλητή, Τζαβαντιάν.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νίκη με δυσκολία στο Μαϊάμι Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παλεύοντας δύσκολα, κατάφερε να επικρατήσει στο Μαϊάμι Open, κερδίζοντας τον Τσουν Χσιν Τσενγκ από την Κινεζική Ταϊπέι.

Πυρκαγιά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας: Άμεση Κατάσβεση και Ασφάλεια Ασθενών

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο δεύτερο υπόγειο, με επιτυχή κατάσβεση και ασφάλεια των ασθενών. Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε τον χώρο και επιβεβαίωσε την άμεση επαναλειτουργία του νοσοκομείου.

Σπουδαίες νίκες για Εφές και Μπαρτσελόνα στη Euroleague

Σπουδαίες νίκες για Εφές και Μπαρτσελόνα στη Euroleague με εντυπωσιακές εμφανίσεις και σημαντικά αποτελέσματα.