Ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώην παίκτη του NBA, Όλιβερ Μίλερ

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλείου και του NBA, Όλιβερ Μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Βετεράνων Παικτών του NBA. Η αιτία του θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.Ο Μίλερ έπαιξε για εννέα σεζόν στο NBA, αναδεικνύοντας τις ικανότητές του με διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Φοίνιξ Σανς, οι Τορόντο Ράπτορς και οι Άρκανσο Ράιζορμπακς. Το 1990-91 αναδείχθηκε “Παίκτης της Χρονιάς” στη Southwest Conference, ενώ σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις σε πολλές κατηγορίες στατιστικών.Η ομάδα του Άρκανσο εξέφρασε τη θλίψη της για τον χαμό του Μίλερ, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στην πορεία της ομάδας τους. Ο Μίλερ επιλέχθηκε στον πρώτο γύρο του NBA Draft του 1992 και αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες της λίγκας.Συνολικά, ο Όλιβερ Μίλερ συμμετείχε σε 493 αγώνες στο NBA, ενώ η καλύτερή του σεζόν ήταν το 1995-96 με τους Τορόντο Ράπτορς. Η απώλεια του αθλητή αφήνει ένα κενό στον κόσμο του μπάσκετ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τριάντα Μία Μέρες στο Τελικό: Η Παρί Σεν Ζερμέν Κερδίζει την Άρσεναλ 1-0

Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε την Άρσεναλ 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με το γκολ του Ντεμπελέ και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Ντοναρούμα.

Ανατροπή στη Euroleague: Η Ρεάλ νίκησε τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη

Ο Ολυμπιακός υπέστη ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, με τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague να μειώνεται σε 2-1. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δεύτερη ευκαιρία για νίκη στο επόμενο παιχνίδι.

Η Ίντερ δεν ξεχνά την πρόοδο: “Πρέπει να παίξουμε σαν μια πραγματική Ίντερ”

Ο τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ιντσάγκι, αναφέρεται στην πρόοδο της ομάδας παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα είναι σε εξέλιξη.

Η Φενερμπαχτσέ “σκουπίζει” την Παρί και προκρίνεται στο Final-4 της Euroleague

Η Φενερμπαχτσέ επικρατεί 98-88 της Παρί στην παράταση και προκρίνεται για 7η φορά στην Ιστορία της στο Final-4 της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ή την Αναντολού Εφές.