Τζίτζι Χαντίντ: Η ευτυχισμένη περίοδος με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο Vogue

Η διάσημη Tζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου της Vogue, αναδεικνύοντας την ευτυχισμένη φάση που βιώνει με τον αγαπημένο της, Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper).

Η σχέση τους διαρκεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ξεκινώντας από την στιγμή που γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι γενεθλίων σε κοινό φίλο τους.

«Τον θαυμάζω ως δημιουργό», ανέφερε η εκθαμβωτική μοντέλο.

«Αισθάνομαι πως με ενθαρρύνει και με προσφέρει πίστη. Η ενθάρρυνση από ανθρώπους που θαυμάζεις μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια οντισιόν; Απλά προχώρα και ρίξε το ζάρι», συνέχισε.

ΦΩΤΟ: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Διπλός Μιρέτι και νίκη για την Τζένοα επί της Λέτσε

Διπλός Μιρέτι και νίκη για την Τζένοα επί της Λέτσε στην Serie A. Αναλυτικά αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία της αγωνιστικής.

Αναβάθμιση Ελλάδας από Moody’s: Το πιστωτικό προφίλ βελτιώνεται

Ο οίκος αξιολόγησης Moody's αναβαθμίζει το πιστωτικό προφίλ της Ελλάδας, εκφράζοντας αισιοδοξία για την οικονομική της πορεία. Η ανάλυση περιλαμβάνει τις βελτιώσεις στα δημόσια οικονομικά, τη μείωση του χρέους, τα πρωτογενή πλεονάσματα, και την εξέλιξη του τραπεζικού συστήματος.

Αγωνία στη Ligue 1: Ο Αγιέ σώζει την Οσέρ στο 90’+4

Ο Αγιέ "πήρε την μπουκιά από το στόμα" της Νις, καθώς με γκολ στο 90'+4 χάρισε στην Οσέρ το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της ομάδας της Νίκαιας, με το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν για 94 λεπτά το πολύτιμο "τρίποντο" που τους έφερνε στην 2η θέση, χάνοντας στο φινάλε με αποβολή και παρέμειναν στην 3η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να "πιάσουν" την Μαρσέιγ.