Σοκαριστική δολοφονία στη Σίνδο: 53χρονος σκοτώνει τη σύζυγό του

Με απεχθή τρόπο, ένας 53χρονος άνδρας στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, αλβανικής καταγωγής, σκότωσε τη 44χρονη σύζυγό του, χτυπώντας την επανειλημμένα στην κοιλιά.

Αμέσως μετά το αποτρόπαιο περιστατικό, ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ιατροδικαστής έχει ήδη μεταβεί στον τόπο του εγκλήματος για να εξετάσει την κατάσταση.

Η είδηση προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία, που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Περισσότερα σε λίγο…

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συγκλονιστική κατάσταση στην Ουκρανία: Απελπισία και ανθρωπιστική κρίση

Η Ουκρανία βρίσκεται σε απόγνωση, με επιθέσεις κατά αμάχων και τρομοκρατικές ενέργειες που προκαλούν ανθρωπιστική κρίση. Η Ελλάδα καταδικάζει τις επιθέσεις και ζητά ειρήνη και ασφάλεια, ενώ ο ΟΗΕ εργάζεται για λύσεις.

Η Ελλάδα προσφέρει σημαντικά διδάγματα στην Ευρώπη για τις στρατιωτικές δαπάνες

Η Ελλάδα παρέχει σημαντικά διδάγματα στην Ευρώπη για τις στρατιωτικές δαπάνες και την αμυντική βιομηχανία, εν μέσω προκλήσεων ασφαλείας.

Μελέτη: Περικοπές στη χρηματοδότηση του HIV από μεγάλες χώρες μπορεί να αναιρέσουν την πρόοδο δεκαετιών

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet HIV" προειδοποιεί ότι περικοπές στη χρηματοδότηση του HIV από μεγάλες χώρες μπορεί να αναιρέσουν την πρόοδο δεκαετιών στην καταπολέμηση της νόσου.

Κινητοποιήσεις στην Τουρκία: Η αντιπολίτευση καλεί σε γενίκευση των διαδηλώσεων

Μετά τη σύλληψη του αντιπολιτευόμενου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, η αντιπολίτευση στην Τουρκία καλεί τις διαδηλώσεις να επεκταθούν σε όλη τη χώρα.