Νέο ταλέντο από την Κολομβία ενισχύει τη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας της με το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου από την Κολομβία. Σύμφωνα με αναφορές, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, κατάφερε να κλείσει τη μεταγραφή του 19χρονου Νέισερ Βιγιαρεάλ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Copa America για παίκτες κάτω των 20 ετών.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκε στην Μιγιονάριος και αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, επιλέγοντας να συμφωνήσει προφορικά με τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Βαρκελώνης του πρόσφερε ένα εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας, με στόχο να ενισχύσει το ρόστερ της και να του δώσει την ευκαιρία να αναπτύξει το ταλέντο του στο υψηλότερο επίπεδο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συνέντευξη υπουργού Επικρατείας: Ανακοινώθηκε η Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας

Στη συνέντευξή του, ο υπουργός Επικρατείας ανακοίνωσε την έναρξη της Εθνικής Στρατηγικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων, ενώ παρουσίασε τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα που θα ληφθούν στον τομέα.

Η ανακοίνωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το έγκλημα της Μαρφίν

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, αναφέρει τα δεκαπέντε χρόνια από το έγκλημα του εμπρησμού της Μαρφίν και εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμπιν Γκόσενς

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ρόμπιν Γκόσενς, ο οποίος αποκτήθηκε οριστικά μετά από επιτυχημένη περίοδο δανεισμού από την Ουνιόν Βερολίνου. Ο Γερμανός αμυντικός ενισχύει το ρόστερ της Φιορεντίνα με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και τα εντυπωσιακά στατιστικά της φετινής σεζόν.

Απολύθηκε ο Χάσενχουτλ από τη Βόλφσμπουργκ λόγω αποτυχημένης πορείας

Η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ απολύει τον προπονητή Ραλφ Χάσενχουτλ μετά από σειρά αποτυχημένων αποτελεσμάτων στη Bundesliga. Νέος προσωρινός τεχνικός η Ντάνιελ Μπάουερ.