Αναζήτηση διάδοχου για τον Ρόμπερτσον: Η Λίβερπουλ εξετάζει Κερκέζ και Ντιούφ

    Η Λίβερπουλ εξετάζει τους Κερκέζ και Ντιούφ για τη θέση του αριστερού μπακ, με τον πρώτο να έχει υψηλό κόστος μεταγραφής και τον δεύτερο να παρουσιάζει ενδιαφέρον από δύο μεγάλες ομάδες.
    

        Η Λίβερπουλ αναζητά τον διάδοχο του Αντι Ρόμπερτσον και εξετάζει τον Μίλος Κερκέζ. Ο 20χρονος Ούγγρος διεθνής μπακ έχει εντυπωσιάσει στην Premier League με τη φανέλα της Μπόρνμουθ, αλλά το υψηλό κασέ του αποτελεί εμπόδιο για τη μετακίνησή του στην ομάδα του Κλοπ. 

    

Ετσι, ο Αρνε Σλοτ εξετάζει εναλλακτικές λύσεις, μεταξύ των οποίων είναι ο Ελ Χαντζί Μαλίκ Ντιούφ, αριστερός μπακ της Σλάβια Πράγας και της εθνικής Σενεγάλης. Το κόστος απόκτησής του είναι πολύ χαμηλότερο, κάτι που κάνει την περίπτωσή του ελκυστική για την Λίβερπουλ. 

    

Ο Ντιούφ έχει κερδίσει την προσοχή των μεγάλων ομάδων, με την Τσέλσι επίσης να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η απόδοσή του στο Europa League αναδεικνύει το ταλέντο του, με τις ασίστ και τις σέντρες που προσφέρει στην ομάδα του. 

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αποφασιστικό Game 5 για Μπαρτσελόνα και Μονακό στα πλέι οφ της Euroleague

Στο Game 5 των πλέι οφ της Euroleague, η Μπαρτσελόνα και η Μονακό αναμετρώνται για την πρόκριση, με τη σειρά να είναι ισορροπημένη μετά τη νίκη των Καταλανών στο Game 4.

Η Ράγιο Βαγεκάνο “έπιασε” την 8η θέση με το τρίποντο επί της Χετάφε

Η Ράγιο Βαγεκάνο κατάφερε να εξασφαλίσει την 8η θέση με τη νίκη επί της Χετάφε, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην κατάταξη. Το τρίποντο της απέναντι στην αντίπαλό της της έδωσε την ευκαιρία να παλέψει για την πρόκριση στα προκριματικά του Conference League.

Ντε Μπρόινε: Ο Πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουλβς, με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League, ενισχύοντας τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας στο Champions League.

Επεισοδιακό φινάλε στο Game 4 της Αναντολού Εφές με Παναθηναϊκό

Στην Κωνσταντινούπολη, το Game 4 μεταξύ Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκού είχε επεισοδιακή κατάληξη με την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν από το παρκέ.