Μετά από 14 σεζόν στο ΝΒΑ και συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Άντριου Μπόγκατ ανέλαβε ρόλο συνεργάτη του Μπράιαν Γκουρτζιάν στους Σίδνεϊ Κινγκς. Ο Γκουρτζιάν, που εξακολουθεί να είναι Ομοσπονδιακός τεχνικός της ανδρικής εθνικής ομάδας της Αυστραλίας, επέλεξε τον Μπόγκατ ως βοηθό του.
Ο Άντριου Μπόγκατ δήλωσε: “Μετά από πέντε χρόνια μακριά από τους αγώνες, η επιθυμία μου να επιστρέψω στο γήπεδο μεγάλωσε. Η προπονητική είναι κάτι που αγαπώ και ανυπομονώ να βοηθήσω αυτήν την ομάδα να προχωρήσει.”
Ο Γκουρτζιάν σχολίασε: “Ο Άντριου Μπόγκατ, με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ, διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες που απαιτούνται για να είναι μέρος του προπονητικού τιμ των Κινγκς.”
Ο Άντριου Μπόγκατ εκφράζει την ελπίδα του ότι, με τη συνεισφορά του, οι Κινγκς θα καταφέρουν να κατακτήσουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα Αυστραλίας. Η ομάδα τερμάτισε στην 5η θέση στην τελευταία σεζόν του πρωταθλήματος.