Προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη

Τη Δευτέρα (10/3), οι ποδοσφαιριστές του Άρη πραγματοποίησαν μεσημεριανή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Οι παίκτες που ξεκίνησαν στο ματς με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ενεργοποιήθηκαν με μπάλα, rondo game και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Οι Φραν Βέλεθ, Πιονέ Σίστο και Μάρκο Κέρκεζ συνέχισαν τα προγράμματά τους και σήμερα. Όσον αφορά τον Φαμπιάνο Λέισμαν, ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα υποβληθεί αύριο (Τρίτη 11/3) σε ιατρικές εξετάσεις. Τόσο αύριο όσο και την Τετάρτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο “Δασυγένειο”.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Λουίς Ενρίκε επιμένει: “Να βγούμε και να κερδίσουμε” λέει για την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, επιμένει ότι ο μόνος τρόπος για να ανατραπεί η κατάσταση με τη Λίβερπουλ είναι η νίκη, ενώ οι δηλώσεις του δείχνουν αισιόδοξο πνεύμα πριν τον κρίσιμο αγώνα του Champions League.

Η Τσέλσι κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη σύμφωνα με έκθεση της UEFA

Σύμφωνα με την έκθεση της UEFA "European Club Finance and Investment Landscape", η Τσέλσι ξεχωρίζει ως η πιο ακριβή ομάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο, με κόστος που ανέρχεται στα 1,656 δισεκατομμύρια ευρώ. Τρεις ακόμα ομάδες βρίσκονται πάνω από το όριο του ενός δισεκατομμυρίου.

Συμφωνία Συρίας και SDF για την Ενσωμάτωση Κουρδικών Δυνάμεων

Συμφωνία Συρίας και SDF για την ενσωμάτωση κουρδικών δυνάμεων και πολιτικών θεσμών στο συριακό κράτος.