Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, επιμένει ότι ο μόνος τρόπος για να ανατραπεί η κατάσταση με τη Λίβερπουλ είναι η νίκη, ενώ οι δηλώσεις του δείχνουν αισιόδοξο πνεύμα πριν τον κρίσιμο αγώνα του Champions League.
Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, επισημαίνει ότι η μοναδική λύση για την ομάδα του είναι να παρουσιαστεί αποφασισμένη και να κερδίσει τον αγώνα ενάντια στη Λίβερπουλ, προκειμένου να ανατρέψει την αρνητική εικόνα από το πρώτο παιχνίδι.
Αν και η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσίασε εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση, η αγγλική ομάδα κατάφερε να φύγει με τη νίκη, παρουσιάζοντας μόλις δύο σουτ στα δίχτυα της γαλλικής ομάδας.
Ο Λουίς Ενρίκε εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει του αγώνα, αναφέροντας: “Δεν νομίζω πως υπάρχει παίκτης που δεν ανυπομονεί για το ματς αύριο. Είναι μια ευκαιρία για εμάς, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά. Θέλουμε να αποδείξουμε την ανταγωνιστικότητά μας εδώ. Είμαι αισιόδοξος για το τι μπορεί να επιτύχει η ομάδα μου και ελπίζω σε ένα θετικό αποτέλεσμα”.
Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ξεπέρασε μια δύσκολη ήττα με την Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Ενρίκε δεν επιθυμεί να βιώνει παρόμοιες καταστάσεις, δηλώνοντας: “Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω το 4-0 με την Παρί Σεν Ζερμέν όταν ήμουν στη Μπαρτσελόνα. Προτιμώ τα θετικά αποτελέσματα, αλλά πάντα έχω δείξει ότι δεν φοβάμαι τις δύσκολες καταστάσεις”.
Από την πλευρά του, ο Κβίτσα Καβαρατσκέλια εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα, δηλώνοντας ότι η πρόκριση είναι ισορροπημένη στο 50-50. Ωστόσο, ο Λουίς Ενρίκε προτιμά να δείχνει αισιοδοξία, αναφέροντας: “Πάντα ελπίζω ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό που ακόμα δεν έχει έρθει, ελπίζοντας ότι το καλύτερο παιχνίδι είναι αυτό του τέλους της σεζόν”.