Εξάρθρωση ρωσικών drones από τον ουκρανικό στρατό

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι κατάφερε να εξαρθρώσει 176 drones που εξαπέλυσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας κατέρριψαν 130 από αυτά, ενώ άλλα 42 δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον επιθυμητό στόχο, πιθανόν λόγω αντιμέτρων ηλεκτρονικού πολέμου. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Telegram και παρά την επιτυχία στην αντιμετώπιση των drones, δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την τύχη των υπόλοιπων αεροσκαφών.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Φωτιά στη Διψέλιζα: Εξελίξεις και εκτροπές κυκλοφορίας

Φωτιά ξέσπασε στη Διψέλιζα της Λαυρεωτικής, με εκτροπές κυκλοφορίας και σχετικές προειδοποιήσεις για τους κατοίκους.

Φωτιά στη Διψέλιζα: Σημαντική επιχείρηση κατάσβεσης υπό δύσκολες συνθήκες

Φωτιά ξέσπασε στη Διψέλιζα, με πυροσβέστες και εθελοντές να επιχειρούν υπό δύσκολες συνθήκες λόγω ισχυρών ανέμων.

Ισοπαλίες και αποτελέσματα στη Serie A: Η Πάρμα “χτύπησε” τη Λάτσιο, η Γιουβέντους ευνοήθηκε

Αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στη Serie A, με την Πάρμα να "χτυπά" τη Λάτσιο και τη Γιουβέντους να ευνοείται στη μάχη για την πρόκριση στο Champions League.

Ο Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Βραζιλίας

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, μετά από συμφωνία με την CBF. Η μετακίνησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να επισφραγίσει μια νέα εποχή για τη Σελεσάο.