Δικαιη λαϊκή οργή εναντίον της αντιλαϊκής πολιτικής

Η δίκαιη λαϊκή οργή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής δυναμικής στην Ελλάδα. Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας, η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει την δύσκολη θέση με διάφορες τακτικές, αλλά η πραγματική αντίδραση του λαού εκφράζεται μέσα από τις μαζικές κινητοποιήσεις.

Ο κ. Κουτσούμπας επεσήμανε ότι ο αγώνας αυτός απαιτεί τη συνολική αφοσίωση του ΚΚΕ, με στόχο την πραγματική δικαίωση και την τερματισμό της υποταγής των πολλών στα συμφέροντα των λίγων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναλύονται με προσοχή και κριτική από το ΚΚΕ.

Το μήνυμα είναι σαφές: η δίκαιη λαϊκή οργή δεν μπορεί να υποτεθεί ή να αποδυναμωθεί από πολιτικές επιτηδεύσεις. Αντίθετα, η εν λόγω οργή ενισχύεται και μεταφράζεται σε δυσπιστία προς την υφιστάμενη πολιτική, την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τους φορείς που την υποστηρίζουν, καθώς και προς το σύνολο του σημερινού κράτους και των αδίκων θεσμών του.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σύγκρουση Δεξαμενόπλοιου και Φορτηγού Πλοίου στη Βόρεια Θάλασσα: Τουλάχιστον 32 Τραυματίες

Τουλάχιστον 32 τραυματίες μεταφέρθηκαν στη στεριά, έπειτα από σύγκρουση ενός δεξαμενόπλοιου και ενός φορτηγού πλοίου στη Βόρεια Θάλασσα, με κίνδυνο ρύπανσης από το ναυτικό δυστύχημα.

Ελεύθερος αφέθηκε ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος μετά τον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη

Ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, αφέθηκε ελεύθερος μετά από βανδαλισμό εκθεμάτων στην Εθνική Πινακοθήκη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για την πράξη του.

Υπουργείο Αθλητισμού: Νέα Έργα με Προϋπολογισμό 1.000.000 Ευρώ σε Νομούς Ηλείας, Ρεθύμνης, Σάμου και Φωκίδας

Το Υπουργείο Αθλητισμού χρηματοδοτεί τέσσερα νέα έργα σε Νομούς Ηλείας, Ρεθύμνης, Σάμου και Φωκίδας, με συνολικό προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ. Αναλυτικά περιγράφονται τα έργα που πραγματοποιούνται σε κάθε περιοχή και οι προσπάθειες για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών.

Νέα τεχνική ηγεσία για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Α1 γυναικών

Νέα ανακοίνωση για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ γυναικών, με την Σελέν Ερντέμ στην τεχνική ηγεσία και αντικατάσταση του Γιώργου Σίμου.