Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των playoffs για τις ομάδες της Α1 γυναικών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα των playoffs για τις ομάδες που κατέληξαν στις θέσεις 3-6 στο πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Τα ζευγάρια περιλαμβάνουν τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αμύντας και Παναθλητικός – Πρωτέας Βούλας, με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής:

1η αγωνιστική
12/3, 19:30, Παναθηναϊκός - Αμύντας
12/3, 16:00, Παναθλητικός - Πρωτέας Βούλας2η αγωνιστική
16/3, 15:00, Αμύντας - Παναθηναϊκός
16/3, 13:00, Πρωτέας Βούλας - Παναθλητικός3η αγωνιστική (εφόσον απαιτηθεί)
19/3, 18:30, Παναθηναϊκός - Αμύντας
19/3, 16:00, Παναθλητικός - Πρωτέας Βούλας

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αμφίβολοι παίκτες για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τη Βίρτσμπουργκ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βίρτσμπουργκ αύριο στο πλαίσιο του Basketball Champions League, ωστόσο τρεις παίκτες είναι αμφίβολοι λόγω ίωσης.

Ο Σαλάχ συνεχίζει να οδηγεί στον αγώνα για το “Χρυσό Παπούτσι” – Αναλυτική κατάταξη

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σημείωσε δύο γκολ-πέναλτι στη νίκη της Λίβερπουλ και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση για το "Χρυσό Παπούτσι". Δείτε αναλυτικά την κατάταξη των σκόρερ σε διάφορα πρωταθλήματα.

Δίκη για την ομάδα του Μαραντόνα: Εναρξη αυτή την Παρασκευή

Αύριο ξεκινά η δίκη της ιατρικής ομάδας του Μαραντόνα στο Σαν Ισίδρο, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Περισσότερα από 120 μάρτυρες αναμένεται να κληθούν στη δίκη που αναμένεται να διαρκέσει μήνες.

Η Μπαρτσελόνα τιμά τον αείμνηστο γιατρό της με νίκη εναντίον της Μπενφίκα

Η Μπαρτσελόνα τιμά τον αείμνηστο γιατρό της ομάδας με νίκη εναντίον της Μπενφίκα στο Champions League, παίζοντας με σκοπό να αφιερώσει κάθε επιτυχία στη μνήμη του.