Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στις νίκες με εντυπωσιακή εμφάνιση στο Indian Wells. Αντιμετώπισε τη Νικτορίγια Τόμοβα, η οποία βρίσκεται στη θέση Νο 63 στον κόσμο, και επικράτησε εύκολα με σκορ 6-0, 6-3.
Η Ελληνίδα τενίστρια, που κατέχει τη θέση Νο 29 στην παγκόσμια κατάταξη, επέδειξε αποφασιστικότητα και δυναμική στον αγωνιστικό χώρο. Με τρία breaks στο 2ο, 4ο και 6ο game, κυριάρχησε στο πρώτο σετ με 6-0, μέσα σε μόλις 28 λεπτά αγώνα.
Το δεύτερο σετ ήταν εξίσου ανατρεπτικό, με τις δύο τενίστριες να “σπάνε” το σερβίς της αντιπάλου επτά φορές συνολικά. Η Σάκκαρη πήρε τη νίκη με 6-3, μετά από έναν αγώνα διάρκειας 43 λεπτών.
Η επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη θα είναι η Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ, η οποία κατέκτησε τη νίκη επί της Μογιούκα Ουτσιμίγια με 6-4, 3-6, 7-6(4).