Η Μονακό χάνει βαθμούς στη μάχη για την πρώτη τετράδα στη Ligue 1

Η Μονακό απογοητεύτηκε στην αναμέτρησή της με την Τουλούζ, μένοντας στο 1-1 και χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την είσοδό της στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Η ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε με το γκολ του Μιναμίνο στο 17′, καθώς ο Μαγκρί ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Η Μονακό βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, και αν η Λιλ νικήσει τη Μονπελιέ, θα μπορέσει να την προσεγγίσει. Η μάχη στη Ligue 1 είναι σφοδρή και η κατάκτηση μιας θέσης στο Champions League απαιτεί από τις ομάδες απόλυτη αφοσίωση και αποτελεσματικότητα.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει το ματς του Ρεν με την Παρί Σεν Ζερμέν που θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου, ενώ η βαθμολογία δείχνει την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή με 62 βαθμούς και τη Μονακό στην 4η θέση με 44 βαθμούς σε 25 αγώνες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Παλαντίνο αναφέρει ότι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι σαν τελικός

Ο Ραφαέλε Παλαντίνο μιλά για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ως τελικό, ενώ οι ιταλικές ΜΜΕ αναφέρουν προβάδισμα για τον τερματοφύλακα Ντε Χέα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου με ένα συγκινητικό βίντεο που αναδεικνύει την ιστορία και τις στιγμές θριάμβου της ομάδας.

Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: Η Ψηφιακή Εξέλιξη στον Τομέα της Υγείας

Ο Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας είναι πλέον σε λειτουργία, ανοίγοντας νέες προοπτικές στην ψηφιακή διαχείριση των ιατρικών δεδομένων και την παροχή υπηρεσιών υγείας.

Μεταγραφή ενίσχυση για τον Πανιώνιο με τον Ντέβον Ντάνιελς

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού guard, Ντέβον Ντάνιελς, ως τον 7ο ξένο παίκτη της ομάδας στην Stoiximan Greek Basketball League. Μάθετε περισσότερα για το παρελθόν και τις επιδόσεις του Ντάνιελς.