Θρήνος στη Σπάρτη για τον θάνατο τριών φοιτητών σε τροχαίο

Η Σπάρτη βρίσκεται σε κατάσταση πένθους μετά τον τραγικό θάνατο τριών φοιτητών σε τροχαίο δυστύχημα. Οι τρεις φίλοι, επιστρέφοντας από τη βραδινή τους έξοδο, είχαν ένα σοβαρό ατύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο 24χρονος Σωκράτης Ρουμελιώτης από τον Μυστρά ήταν ο οδηγός, συνοδευόμενος από τους 21χρονους Γιώργο Καπελώνη από την Αθήνα και Παναγιώτη Ζαγαρέλο από την Αμαλιάδα. Οι τρεις νέοι εργάζονταν σε καφετέρια της Σπάρτης και σπούδαζαν στην πόλη. Ως ένδειξη πένθους, η καφετέρια όπου εργάζονταν θα παραμείνει κλειστή.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Μαζικής Εστίασης Σπάρτης, σε ανακοίνωσή του, κάλεσε τα καταστήματα της περιοχής να μην παίζουν μουσική το Σάββατο, σε ένδειξη σεβασμού για τον άδικο χαμό των τριών νέων. Στην ανακοίνωση τονίζεται η θλίψη της τοπικής κοινωνίας και η ανάγκη να τιμηθούν οι αδικοχαμένοι φίλοι.

Η κηδεία του Σωκράτη Ρουμελιώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου 2025 στον Μυστρά, με συγγενείς και φίλους να αποχαιρετούν τον 24χρονο. Ο πατέρας του 21χρονου Γιώργου έχει δηλώσει ότι και οι τρεις φοιτητές δεν κατανάλωναν αλκοόλ και φορούσαν ζώνες ασφαλείας κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Το τροχαίο συνέβη στο πάρκο Γουδέ, στον δρόμο Σπάρτης-Μυστρά, όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα οι τρεις νέοι να απεγκλωβιστούν χωρίς αισθήσεις και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Μαρτυρίες φίλων τους που βρίσκονταν πίσω από το όχημα αναφέρουν ότι είδαν το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο πριν την πρόσκρουση.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για θράσος και ανικανότητα

Η αντιπολίτευση εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη στάση της κυβέρνησης σε θέματα ερευνών και τουρκικών θέσεων, κατηγορώντας την για θράσος και ανικανότητα.

Προετοιμασία Εθνικής Ομάδας για τα Playoffs του Nations League

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου για τον αγώνα με τη Σκωτία στα Playoffs του Nations League. Οι παίκτες γυμνάζονται κανονικά παρά τις καιρικές συνθήκες και τη βροχή.

Ανακοίνωση ΚΤΕ Υποδομών-Μεταφορών: Κριτική στις δηλώσεις του πρωθυπουργού

Κοινή ανακοίνωση του ΚΤΕ Υποδομών-Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και του Τομέα Υποδομών, κριτικάνε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Τηλεφωνική Επικοινωνία Μητσοτάκη – Στάρμερ: Συζήτηση για την Ουκρανία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Κιρ Στάρμερ για την κατάσταση στην Ουκρανία, εκφράζοντας την υποστήριξη της Ελλάδας για μια δίκαιη και βιώσιμη ειρήνη στην περιοχή.