Ο Φιν Γουλφχαρντ ανακοινώνει το άλμπουμ “Happy Birthday”

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς “Stranger Things”, Φιν Γούλφχαρντ, επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του πρώτου του σόλο άλμπουμ με τίτλο “Happy Birthday”.

Το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ, με τίτλο “Choose the Latter”, δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επίσημη κυκλοφορία στις 6 Ιουνίου μέσω της AWAL.

Ο Γούλφχαρντ σχεδιάζει μια σειρά συναυλιών στη Βόρεια Αμερική τον Ιούνιο του 2025, προκειμένου να παρουσιάσει ζωντανά τα τραγούδια του νέου του δίσκου.

Αυτό είναι το πρώτο σόλο μουσικό εγχείρημα του Φιν Γούλφχαρντ, ο οποίος προηγουμένως ηγούνταν του γκρουπ Calpurnia και δημιούργησε τους Aubreys κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η μουσική αυτή πορεία του ηθοποιού υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα και αξιόλογη, με το “Happy Birthday” να αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσωπική του διαδρομή στον χώρο της μουσικής.

ΦΩΤΟ: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συνέντευξη Παύλου Μαρινάκη: Κυβερνητικό έργο, δημοσκοπήσεις και δυστύχημα Τεμπών

Ο υφυπουργός Παύλος Μαρινάκης μιλάει για το κυβερνητικό έργο, τις δημοσκοπήσεις και το δυστύχημα στα Τέμπη σε συνέντευξή του. Αναλύει την πολιτική σκηνή και την κατάσταση στην Τουρκία.

Μείωση θανάτων από καρκίνο του πνεύμονα λόγω μείωσης καπνίσματος

Ερευνητές ανακοίνωσαν ότι περισσότεροι από 3,8 εκατομμύρια θάνατοι από καρκίνο του πνεύμονα αποφεύχθηκαν στις ΗΠΑ λόγω μείωσης του καπνίσματος.

Τραμπ: “Χρειαζόμαστε τη Γροιλανδία για τη διεθνή ασφάλεια”

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εκφράζει την ανάγκη απόκτησης της Γροιλανδίας για λόγους διεθνούς ασφάλειας και γεωστρατηγικής σημασίας.

Αυξήσεις μισθών και επιδομάτων: Νέες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση

Ανακοινώσεις της κυβέρνησης για αυξήσεις μισθών και επιδομάτων, συμπεριλαμβανομένου του κατώτατου μισθού και του επιδόματος ανεργίας.