Κυριάκος Βελόπουλος: “Η ΝΔ συσπειρώνεται με την πρόταση μομφής”

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στη Νέα Δημοκρατία, δηλώνοντας ότι η πρόταση μομφής θα συσπειρώσει το κόμμα. Χαρακτήρισε την κατάθεση της πρότασης ως “πολιτικό λάθος”, ενώ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει πρωτάθλημα το ψέμα και δεν εφαρμόζει νόμους.

Αναφερόμενος στα Τέμπη, ο Βελόπουλος τόνισε ότι η κυβέρνηση κράτησε κρυφό το e-mail του Χ. Τριαντόπουλου για δύο ολόκληρα χρόνια, προκαλώντας αναταραχές. Εκτίμησε ότι πολλοί θα εμπλακούν στην υπόθεση, αναφέροντας ονόματα υπουργών και πολιτικών προσώπων.

Προκαλώντας αντιδράσεις, ο Βελόπουλος απευθύνθηκε στη ΝΔ, ζητώντας να ανοίξουν τα κινητά των εμπλεκομένων στην υπόθεση για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Παράλληλα, ανέφερε ότι όσοι συγκαλύπτουν το έγκλημα θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πράξης τους.

Τέλος, ο Βελόπουλος κάλεσε τη ΝΔ να αποβάλει τον Γρηγόρη Ψαριανό για τις ανάρμοστες εκφράσεις του. Με ανοιχτή πρόκληση προς το κόμμα, εξέφρασε την ελπίδα ότι η δικαιοσύνη θα επικρατήσει και οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πούτιν: Κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία από τις 8 έως τις 10 Μαΐου, με αφορμή την 80ή επέτειο της νίκης κατά της ναζιστικής Γερμανίας. Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αναμένεται να ανταποκριθούν σε πιθανή παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός από την Ουκρανία.

Διερεύνηση υποθέσεων διασύνδεσης ΜΚΟ με διακινητές προσφύγων-μεταναστών στο Βόρειο Αιγαίο

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε στην έρευνα υποθέσεων διασύνδεσης ΜΚΟ με διακινητές προσφύγων-μεταναστών στο Βόρειο Αιγαίο και τις ενέργειες που προγραμματίζονται για ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος.

Ετήσια Ελληνική Παρέλαση στη Βοστόνη: Τιμή στην Ελληνική Κληρονομιά

Η 29η ετήσια ελληνική παρέλαση στη Βοστόνη τίμησε την ελληνική κληρονομιά και την ιστορική επέτειο της ανεξαρτησίας της Ελλάδας, με συμμετοχή 100 οργανισμών και εκδηλώσεις στο Boston Common.

Κατάπαυση πυρός από Πούτιν στην Ουκρανία για την 80ή επέτειο της Νίκης

Η Ρωσία κηρύσσει κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για την 80ή επέτειο της Νίκης, με προειδοποιήσεις για τυχόν παραβιάσεις από την ουκρανική πλευρά.