Επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Οδησσό

Για τρίτη συνεχόμενη νύχτα, οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον της Οδησσού, στρατηγικής σημασίας λιμανιού στη νότια Ουκρανία. Ο περιφερειάρχης Ολέχ Κίπερ ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ότι τρία σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες και ενεργειακές υποδομές υπέστησαν ζημιές.

Σύμφωνα με τον Κίπερ, στα περίχωρα της Οδησσού, τρία σπίτια φλέγονται και ενεργειακές υποδομές έχουν υποστεί ζημιές, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα μέχρι στιγμής.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αύξηση αποδοχών δημοσίων υπαλλήλων από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας

Ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας για αύξηση των αποδοχών δημοσίων υπαλλήλων και νέα μέτρα στήριξης για το 2025.

Η ΔΕΗ ανακοινώνει λειτουργικά κέρδη 1,8 δισ. ευρώ για το 2024 και στόχο 2 δισ. ευρώ για το 2025

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη ύψους 1,8 δισ. ευρώ για το 2024, με στόχο τα 2 δισ. ευρώ για το 2025, αναδεικνύοντας την ανθεκτικότητα και την αύξηση των επενδύσεών της.

Ανακοίνωση ΕΟΚ: Αλλαγές στο πρόγραμμα της Α2 ανδρών στο μπάσκετ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανακοίνωσε σήμερα (26/3) ότι τα οκτώ παιχνίδια της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής στην Α2 ανδρών στο μπάσκετ θα διεξαχθούν στις 16:00 το Σάββατο (5/4) για ευνόητους λόγους.

Αύξηση Αποδοχών Δημοσίων Υπαλλήλων: Νέα Μέτρα και Κόστη για το 2025

Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε την οριζόντια αύξηση των αποδοχών όλων των δημοσίων υπαλλήλων κατά 30 ευρώ, συνεχίζοντας τις προηγούμενες αυξήσεις. Τα μέτρα περιλαμβάνουν αυτοτελή φορολόγηση εφημεριών ιατρών, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, και άλλες παρεμβάσεις, με συνολικό δημοσιονομικό κόστος 526 εκατ. ευρώ για το 2025.