Εμμανουήλ Καραλής: Προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Ο Εμμανουήλ Καραλής προκρίθηκε στον κυριακάτικο μεγάλο τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Άπελντοορν. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης χρειάστηκε δύο άλματα για να πάρει το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό, πηδώντας στα 5,65 και 5,75 μέτρα.

Ο “Μανόλο”, παρά την ελαφριά ίωση που τον ταλαιπώρησε, πέρασε στον τελικό χωρίς να δυσκολευτεί στα ύψη που μπήκε. Στόχος του στον τελικό είναι το χρυσό μετάλλιο, ενώ εκφράζει αισιοδοξία για την καλή του εμφάνιση.

Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην τακτική του για τον τελικό, αναφέροντας πως θα ξεκινήσει με 5.65 μέτρα και στη συνέχεια ίσως προσπαθήσει τα 5.80 μέτρα, ανάλογα με τις επιδόσεις των αντιπάλων του.

Καλό αγώνα είχε και ο Γιάννης Ρίζος, παίρνοντας την 15η θέση με καλύτερο άλμα στα 5,45 μέτρα. Η έκπληξη του προκριματικού ήρθε από τον Ερσού Σασμά, που παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,45 μέτρα, είχε ξεπεράσει φέτος τα 5,90 μέτρα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου: Στο Προεδρικό Μέγαρο

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του.

Τραγωδία στον Βόλο: Νιόπαντρο ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δραματικές στιγμές στον Βόλο, καθώς νιόπαντρο ζευγάρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Σοκαριστική η αντίδραση του πατέρα του θύματος.

Έκπληξη στο πρωτάθλημα Κ19 με τη νίκη της Athens Kallithea επί του ΠΑΟΚ

Η Athens Kallithea κατάφερε να επικρατήσει 2-1 του ΠΑΟΚ στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19, δημιουργώντας έκπληξη. Στο μεγάλο ντέρμπι της Κ17, ο ΟΦΗ επικράτησε του Ολυμπιακού, ενώ η ΑΕΚ απόλαυσε εξαιρετικό Σαββατοκύριακο στα επίπεδα υποδομών.

Εξάρθρωση ρωσικών drones από τον ουκρανικό στρατό

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε την εξάρθρωση 176 ρωσικών drones κατά τη διάρκεια της νύχτας, με 130 από αυτά να καταρρίπτονται επιτυχώς και 42 να αναφέρεται ότι δεν εντοπίστηκαν. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα υπόλοιπα αεροσκάφη.