Δημήτρης Τσιάμης: Τέλος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Με την 13η θέση στον προκριματικό του τριπλούν στο Άπελντοορν, ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Τσιάμης την πέμπτη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο 43χρονος αθλητής δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων (σε αμφότερες είχε μπει στον τελικό), καθώς είχε καλύτερο άλμα στα 15,86μ., στην τρίτη προσπάθειά του, μακριά από τα 16,28μ. που “έκλεισε” η οκτάδα του τελικού (το όριο των 16,70μ. το πέρασαν μόνο τρεις άλτες). Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού έκανε 15,63μ. στο πρώτο άλμα του και 15,61μ. στο δεύτερο, βελτιώθηκε στο τελευταίο, όχι όμως όσο χρειαζόταν για να πάρει το εισιτήριο για τον αυριανό (8/3) τελικό.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αναίρεση στην υπόθεση Παπαντωνίου: Ανατροπή στον ελληνικό ναυτικό

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης, άσκησε αναίρεση στην υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου σχετικά με την υπόθεση εκσυγχρονισμού φρεγατών του ελληνικού ναυτικού, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Σε περίπτωση αναίρεσης, ο πρώην υπουργός θα επαναφέρεται στο εδώλιο για κατηγορία νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, μαζί με τη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου, και τον στενό φίλο του ζευγαριού, Ανδρέα Μπάρδη.

Ο Κριστιάνο ντος Σάντος στην εθνική U15 της Πορτογαλίας για το τουρνουά στην Κροατία

Ο Κριστιάνο ντος Σάντος, γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, κλήθηκε στην εθνική U15 της Πορτογαλίας για διεθνές τουρνουά στην Κροατία, σε ένα γεγονός που προκαλεί ενθουσιασμό στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Εξάρθρωση κυκλώματος σε Κτηματολογικά Γραφεία: Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ και το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων

Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ και το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων για την εξάρθρωση κυκλώματος σε 7 Κτηματολογικά Γραφεία που απαιτούσε χρηματικά ποσά από πολίτες για την έγκριση νόμιμων αιτημάτων. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης εξέφρασε την εκτίμησή του και αναφέρθηκε στη σημασία της διαφάνειας και της συνεργασίας για την αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Εξάρθρωση ομάδας δωροδοκίας σε Κτηματολογικά γραφεία της Αττικής

Επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ σε Κτηματολογικά γραφεία της Αττικής για την εξάρθρωση ομάδας υπαλλήλων και ιδιωτών που εμπλέκονται σε δωροδοκίες και άλλα αδικήματα. Έννεα συλλήψεις μέχρι στιγμής και πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.