Μια επική αναμέτρηση είδαμε στο Europa League, όπου η Λάτσιο κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Βικτόρια Πλζεν, παρά τις αποβολές παικτών της στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ίσακσεν στο 90’+8′, αφήνοντας την ομάδα με τον πρώτο λόγο ενόψει του επαναληπτικού.
Αντίστοιχα, η Ρόμα πέρασε νικηφόρα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 2-1, με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ρεβάνς στο “Σαν Μαμές” αναμένεται να είναι εξίσου ανατρεπτική, με την ομάδα να παλεύει από το 85′ με έναν λιγότερο παίκτη στο γήπεδο.
Στο μεταξύ, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε μια εντυπωσιακή ανατροπή απέναντι στον Αγιαξ, κερδίζοντας με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών. Τα αποτελέσματα από τους υπόλοιπους αγώνες της φάσης των “16” έδειξαν ενδιαφέρουσες εξελίξεις και θρίλερ στα γήπεδα της Ευρώπης.