Αντώνης Σαμαράς: Απουσία από την ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε σήμερα ότι θα απέχει από τη σημερινή ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας. Με αγωνία εξέφρασε την ανησυχία του για το πολιτικό μας σύστημα, το οποίο, όπως είπε, διαρκώς απονομιμοποιείται στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Κοιτάξτε τις δημοσκοπήσεις, δήλωσε, και δεν έχετε ανάγκη να δείτε τίποτα άλλο. Και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να σαρώνονται τα πάντα στον κόσμο γύρω μας ενώ εμείς τσακωνόμαστε για το ποιος βλάπτει τη χώρα περισσότερο. Επισήμανε επίσης τη σημασία της αντιμετώπισης των νέων απειλών και ευκαιριών που εμφανίζονται.

Ολοκληρώνοντας, τόνισε πως πριν λίγες μέρες η χώρα αντιμετώπιζε έλλειψη οξυγόνου, ενώ εμείς τσακωνόμαστε για το ποιος είναι χειρότερος. Υπογράμμισε πως αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα για τη χώρα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νίκη-ανάσα για τη Μπαρτσελόνα και μάχη για την παραμονή στη La Liga

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Βαγιαδολίδ, ανεβάζοντας τη διαφορά της στη La Liga. Παράλληλα, η Βιγιαρεάλ κυνηγά την τέταρτη θέση, ενώ η Λας Πάλμας ρισκάρει την υποβιβασμό.

Απρόοπτο στο ντέρμπι της Jupiler Pro League: Η Γκενκ ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Η Γκενκ ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs τίτλου της Jupiler Pro League, μετά από ανόητη ενέργεια και αμφίρροπη μάχη για τον τίτλο.

Η Ίντερ νίκησε τη Λέτσε και διατήρησε τη διαφορά με τη Νάπολι

Η Ίντερ επικράτησε της Λέτσε, διατηρώντας τη διαφορά τριών βαθμών με τη Νάπολι. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία της Serie A.

Επαναλειτουργία του Voice of America: Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν το μέλλον του

Μετά από αργία λόγω αποφάσεων της κυβέρνησης Τραμπ, το Voice of America ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει. Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης και ποια είναι η αντίδραση των δημοσιογράφων.