Τραμπ: “Οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να χάσουν τις ενδιάμεσες εκλογές του 2026”

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στη συμπεριφορά των Δημοκρατικών στη διάρκεια της ομιλίας του στο Κογκρέσο, χαρακτηρίζοντας την ως απαράδεκτη. Κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς για έλλειψη σεβασμού προς τους καλεσμένους του, υποστηρίζοντας πως αυτό θα τους κοστίσει στις επόμενες εκλογές.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κάρολαϊν Λέβιτ, αποκάλεσε τη συμπεριφορά των Δημοκρατικών “επαίσχυντη” και εξέφρασε τη λύπη της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τους καλεσμένους τους.

Ο Τραμπ κάλεσε τους Ρεπουμπλικάνους να αξιοποιήσουν την πλήρη ασέβεια των Δημοκρατικών προκειμένου να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους στις μελλοντικές εκλογές.

Πολλοί βουλευτές αντέδρασαν στην ομιλία του Τραμπ, εκφράζοντας τη διαφωνία τους με την πολιτική του, ενώ άλλοι αποχώρησαν από την αίθουσα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο ΟΗΕ αναλαμβάνει την επανεκκίνηση των συζητήσεων για το Κυπριακό

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ αναλαμβάνει την επανεκκίνηση των συζητήσεων για το Κυπριακό, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και της ελληνικής κυβέρνησης. Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης αναφέρει τις εξελίξεις μετά την άτυπη πενταμερή στη Γενεύη.

Αύξηση Πλεύσης Ελευθερίας και πτώση για Νέα Δημοκρατία

Η Πλεύση Ελευθερίας σημειώνει σημαντική αύξηση στην πρόθεση ψήφου, ενώ η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα, παρά την πτώση της ικανοποίησης των πολιτών για την κυβέρνηση.

Νέα Ϩηφιακή Βιβλιοθήκη eVivlio: Η Πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας

Η νέα Ϩηφιακή Βιβλιοθήκη eVivlio του Υπουργείου Παιδείας προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε 20 λογοτεχνικά έργα σε ηχητική μορφή, ενισχύοντας τη μαθησιακή διαδικασία στις σχολικές μονάδες.

Συνάντηση στη Γενεύη για το Κυπριακό: Συμφωνίες και Προοπτικές

Στην άτυπη πενταμερή συνάντηση στη Γενεύη συζητήθηκαν οι τομείς συνεργασίας για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων σημειώθηκαν συμφωνίες για την ανάπτυξη της κουλτούρας συνεργασίας.