Κινητοποίηση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα: Φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί στα προπύλαια

Φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί καλούνται να συμμετάσχουν σε νέα κινητοποίηση αύριο στα προπύλαια, με αίτημα να μην υπάρξουν άλλα “Τέμπη” και να αποδοθούν ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Κάλεσμα σε νέα κινητοποίηση απηύθυναν φοιτητές και μαθητές για αύριο, Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 12:00 στα προπύλαια, με την ΟΛΜΕ να ανακοινώνει τη συμμετοχή και των εκπαιδευτικών στο συλλαλητήριο.

Αναλυτικότερα, η ΟΛΜΕ, οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας και η συντονιστική επιτροπή μαθητών Αθήνας καλούν τους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές και τους μαθητές να συμμετάσχουν στην αυριανή κινητοποίηση, με αίτημα να αποδοθούν ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και “να μην υπάρξουν άλλα ‘Τέμπη'”.

Παράλληλα, η ΟΛΜΕ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν και στην κινητοποίηση Ομοσπονδιών και Σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συμφωνία για αναστολή δασμών μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι το Μεξικό δεν θα χρειαστεί να καταβάλει δασμούς για τα προϊόντα που εξάγει στις ΗΠΑ, καλύπτονται από τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου. Η αναστολή ισχύει μέχρι τις 2 Απριλίου.

Ευάγγελος Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι

Ο ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι με σκοπό τη συζήτηση για τον διαθρησκευτικό διάλογο και την προσκληση του να μιλήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Υπουργός Τουρισμού στο Mobile World Congress 2025

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, συμμετείχε στο Mobile World Congress 2025 όπου παρουσιάστηκε η εφαρμογή mAiGreece, ενώ εξέφρασε τη δέσμευσή της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του τουρισμού.

Νεϊμάρ: Επιστροφή στην εθνική Βραζιλίας μετά από τραυματισμούς

Ο Νεϊμάρ επιστρέφει στην εθνική Βραζιλίας μετά από τραυματισμούς και είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Κολομβία και Αργεντινή.