Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από τους “Σπαρτιάτες”: Η πολιτική σχιζοφρένεια στο προσκήνιο

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εξαπολύει το κόμμα των “Σπαρτιατών”, με σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε χθες κατά της κυβέρνησης, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας.

Η διπλή γλώσσα του ΠΑΣΟΚ είναι η επιτομή της πολιτικής σχιζοφρένειας: Από τη μία καταθέτουν πρόταση μομφής και από την άλλη χαρακτηρίζουν γελοίους όσους ζητούν εκλογές, υπογραμμίζουν οι “Σπαρτιάτες” και προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους: “Αυτό δεν είναι ηγεσία. Είναι σύγχυση μεταμφιεσμένη σε στρατηγική. Αν δεν μπορούν να συντονίσουν το ίδιο τους το κόμμα, πώς περιμένουν να κυβερνήσουν τη χώρα; Μάθαμε σήμερα, λοιπόν, πού πηγαίνουν τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης του ΠΑΣΟΚ. Στην Πανελλήνια Σοσιαλιστική Παράνοια”.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραγωδία στο Βανκούβερ: Έντεκα νεκροί από όχημα σε φεστιβάλ

Έντεκα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός πεντάχρονου παιδιού, σκοτώθηκαν όταν ένα SUV έπεσε σε πλήθος στο Βανκούβερ, κατά τη διάρκεια φεστιβάλ της φιλιππινέζικης κοινότητας. Ανάμεσα στους τραυματίες, αρκετοί σοβαρά.

Η Νάπολι αναρριχήθηκε στην κορυφή της Serie A

Η Νάπολι επικράτησε της Τορίνο με 2-0 και προσανατολίζεται προς την κατάκτηση του τέταρτου scudetto της ιστορίας της στη Serie A.

Μεγάλη νίκη για τη Μαρσέιγ με χατ τρικ του Γκουιρί

Η Μαρσέιγ επικράτησε με 4-1 επί της Μπρεστ στο «Βελοντρόμ» με τον Γκουιρί να σημειώνει χατ τρικ, επιστρέφοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1.

Η εκλογή του νέου Πάπα: Ένταση και αβεβαιότητα στο Βατικανό

Στις επόμενες ημέρες, 135 καρδινάλιοι θα εκλέξουν τον νέο Πάπα, με τις πολιτικές ισορροπίες στο Βατικανό να είναι πιο αβέβαιες από ποτέ.