Ο Μεντβέντεφ επιμένει: “Βασικό μέλημα η ‘μέγιστη ήττα’ της Ουκρανίας”

Ο πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ επισημαίνει ότι το κύριο μέλημα της Ρωσίας παραμένει η επίτευξη της “μέγιστης ήττας” στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η Ρωσία προχωράει με επιτυχία, ενώ ο εχθρός αντιστέκεται ακόμη και δεν έχει υποχωρήσει.

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, τονίζει ότι η πρόκληση της “μέγιστης ήττας” στον εχθρό παραμένει το κύριο καθήκον της χώρας σήμερα.

Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ εκφράζει την προσδοκία του να δούμε τις Ηνωμένες Πολιτείες να επαναλαμβάνουν τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία, την οποία είχαν αναστείλει λίγες μέρες πριν, μετά την υπογραφή συμφωνίας για τα ορυκτά μεταξύ του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι και της Ουάσινγκτον.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων στα πλέι οφ της Greek Basketball League/Α1

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων στα πλέι οφ της Greek Basketball League/Α1 μπάσκετ των ανδρών και ενημερωθείτε για τις επερχόμενες αναμετρήσεις.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης μιλά για την Αξιολόγηση στο Δημόσιο και τον Νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης, μιλάει για την σημασία της αξιολόγησης στο Δημόσιο και τις αλλαγές που φέρνει ο νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης.

Ο Ισπανός Πρωθυπουργός Αντιδρά στις Κριτικές για το Μπλακάουτ λόγω Έλλειψης Πυρηνικής Ενέργειας

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ αντέδρασε στις κριτικές που συνδέουν το μπλακάουτ με την έλλειψη πυρηνικής ενέργειας στην Ισπανία, απορρίπτοντας τα επιχειρήματα του ακροδεξιού κόμματος Vox.

Η UPS ανακοίνωσε τη μείωση 20.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025

Η UPS ανακοίνωσε ότι θα περικόψει 20.000 θέσεις εργασίας παγκοσμίως έως το 2025, μετά την αναθεώρηση της σύμβασης με την Amazon. Η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα τα τριμηνιαία αποτελέσματά της και αντιμετωπίζει την πρόκληση της αναδιάρθρωσης.