Νέα περιοδεία των Στιβ Μάρτιν και Μάρτιν Σορτ στις ΗΠΑ

Οι θρύλοι της κωμωδίας Στιβ Μάρτιν και Μάρτιν Σορτ επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τους σκέλος περιοδείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τίτλο “Dukes of Funnytown! Tour”.

Η περιοδεία αναμένεται να ξεκινήσει από το Σιάτλ στα τέλη Αυγούστου και να περιλάβει στάσεις σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως το Ρίτσμοντ, η Βοστώνη, το Λας Βέγκας, το Πίτσμπουργκ και το Γουόλινγκφορντ.

Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις στην περιοδεία, οι δύο κωμικοί θα είναι επίσης πρωταγωνιστές στη δημοφιλή σειρά του Hulu, “Only Murders in the Building”, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αναβάθμιση Ελλάδας από Moody’s: Το πιστωτικό προφίλ βελτιώνεται

Ο οίκος αξιολόγησης Moody's αναβαθμίζει το πιστωτικό προφίλ της Ελλάδας, εκφράζοντας αισιοδοξία για την οικονομική της πορεία. Η ανάλυση περιλαμβάνει τις βελτιώσεις στα δημόσια οικονομικά, τη μείωση του χρέους, τα πρωτογενή πλεονάσματα, και την εξέλιξη του τραπεζικού συστήματος.

Αγωνία στη Ligue 1: Ο Αγιέ σώζει την Οσέρ στο 90’+4

Ο Αγιέ "πήρε την μπουκιά από το στόμα" της Νις, καθώς με γκολ στο 90'+4 χάρισε στην Οσέρ το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της ομάδας της Νίκαιας, με το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν για 94 λεπτά το πολύτιμο "τρίποντο" που τους έφερνε στην 2η θέση, χάνοντας στο φινάλε με αποβολή και παρέμειναν στην 3η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να "πιάσουν" την Μαρσέιγ.

Αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας: Μια σημαντική επιτυχία

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης εξηγεί τη σημασία της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από την Moody's και την προοπτική για το μέλλον.