Ανάλυση αγώνα Ντόρτμουντ-Λιλ στο Champions League

    

Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ, Εμρέ Τσαν, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Λιλ στο Champions League, τόνισε την ανάγκη για βελτίωση και αύξηση της αυτοπεποίθησης. Κρίνοντας αρνητικά το δεύτερο ημίχρονο, υπογράμμισε την έλλειψη έντασης και κατοχής στο παιχνίδι. “Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Χρειαζόμαστε περισσότερη ένταση και πρέπει να δείξουμε θάρρος. Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι”, ανέφερε.

    

Επίσης, ο σκόρερ της Ντόρτμουντ, Καρίμ Αντεγέμι, ανέφερε ότι ο αγώνας ήταν δύσκολος και η ομάδα δεν κατάφερε να εκφράσει το παιχνίδι που ήθελε. “Γενικά, δεν ήμασταν αρκετά σαφείς και δυσκολευτήκαμε στη δημιουργία ευκαιριών για γκολ”, επεσήμανε.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νίκη με δυσκολία στο Μαϊάμι Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παλεύοντας δύσκολα, κατάφερε να επικρατήσει στο Μαϊάμι Open, κερδίζοντας τον Τσουν Χσιν Τσενγκ από την Κινεζική Ταϊπέι.

Πυρκαγιά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας: Άμεση Κατάσβεση και Ασφάλεια Ασθενών

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο δεύτερο υπόγειο, με επιτυχή κατάσβεση και ασφάλεια των ασθενών. Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε τον χώρο και επιβεβαίωσε την άμεση επαναλειτουργία του νοσοκομείου.

Σπουδαίες νίκες για Εφές και Μπαρτσελόνα στη Euroleague

Σπουδαίες νίκες για Εφές και Μπαρτσελόνα στη Euroleague με εντυπωσιακές εμφανίσεις και σημαντικά αποτελέσματα.