Αλλαγή σχεδίων για επίσκεψη Μακρόν στην Ουάσινγκτον

Ανατροπή στα σχέδια για την επίσκεψη του προέδρου Μακρόν στην Ουάσινγκτον, όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος της προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας. Αντίθετα με προηγούμενες αναφορές, δεν υπάρχει στο προσκήνιο μια συνάντηση με τον πρόεδρο Τραμπ, σε μια εξέλιξη που έρχεται να αναιρέσει τις ελπίδες για την εν λόγω συνάντηση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είχε προηγουμένως αναφέρει ότι υπήρχε σκέψη για μια τέτοια επίσκεψη, αλλά πλέον η προοπτική αυτή δεν εξετάζεται ούτε προβλέπεται στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με το Ελιζέ.

Το σενάριο μιας επίσκεψης του προέδρου Μακρόν μαζί με τον ουκρανό ομόλογό του και τον βρετανό πρωθυπουργό για να συναντήσουν τον πρόεδρο Τραμπ, που είχε προβλεφθεί να πραγματοποιηθεί “βραχυπρόθεσμα”, δεν θα πάρει χώρα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συμφωνία Υπουργείου Οικονομικών ΗΠΑ και Ουκρανίας για Ανασυγκρότηση και Ορυκτά

Η συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας ενισχύει τη συνεργασία στον τομέα των φυσικών πόρων και την ανασυγκρότηση της χώρας μετά την κρίση.

Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες των Game 5 στη Euroleague

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των Game 5 των πλέι οφ της Euroleague, με τις αναμετρήσεις να κρίνουν ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για το Final Four.

Επικό θρίλερ στη Βαρκελώνη: Μπαρτσελόνα και Ίντερ ισοπαλία 3-3

Σε ένα από τα πιο αξέχαστα ματς του Champions League, Μπαρτσελόνα και Ίντερ έμειναν ισόπαλες 3-3 στον πρώτο ημιτελικό, υπόσχοντας έναν ακόμα αγώνα θρίλερ στο Μιλάνο.

Επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Σητεία Λασιθίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση πυρκαγιάς στη Σητεία Λασιθίου, που ξέσπασε στην περιοχή Πετράς το βράδυ της Τετάρτης 30-4-2025. Οι φλόγες ξεκίνησαν από περιοχή με καλάμια, με 32 πυροσβέστες και ομάδα ΕΜΟΔΕ να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.