Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ για την απώλεια του Κώστα Σκρέτα: Ένας προσωπικότητα με πάθος για τον αθλητισμό

Η ελληνική μπασκετική κοινότητα πενθεί για τον αδόκητο χαμό ενός σημαντικού προσώπου, καθώς μετά από καρδιακό επεισόδιο, ο Κώστας Σκρέτας, πρόεδρος της ομάδας των Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του “trikalaola.gr”.

Ο Κώστας Σκρέτας αποτελούσε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του μπάσκετ στην επαρχία, με καθοριστικό ρόλο στην πορεία των Τρικάλων, της ομάδας που επέστρεψε στην Elite League. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πάθος τον αθλητισμό και θέτοντας πάντα το αθλητικό πνεύμα πάνω απ’ όλα.

Πέρα από την προεδρία του στα Τρίκαλα, συμμετείχε επίσης ως μέλος στην ομάδα “Τρίκαλα 2000”, η οποία αγωνίστηκε στην Α1 κατά την περίοδο 2008-2010.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νίκη της Χέρενφεν επί της Αλμέρε Σίτι και αποτελέσματα Eredivisie

Η Χέρενφεν επικράτησε 2-1 της Αλμέρε Σίτι στην Eredivisie, ενώ δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Συναρπαστική αγωνιστική βραδιά στα πλέι-οφ του NBA

Συναρπαστικές αναμετρήσεις στα πλέι-οφ του NBA με εντυπωσιακές επιδόσεις από τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ουκρανία: Ζελένσκι κατηγορεί Ρωσία για επιθέσεις παρά την κατάπαυση του πυρός

Ουκρανία: Ο πρόεδρος Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για επιθέσεις παρά την κατάπαυση του πυρός, ενώ προτείνει παράταση της κατάπαυσης για 30 ημέρες μετά το Πάσχα.

Ανάλυση: Αύξηση κίνησης στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου εν όψει του καλοκαιριού

Η κίνηση στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου αυξάνεται ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, με σταθερή αύξηση των πτήσεων από και προς το εξωτερικό. Ο αερολιμενάρχης προβλέπει ότι ο τουρισμός θα διατηρήσει υψηλά επίπεδα και φέτος, με προοπτική μικρής αύξησης σε σχέση με την περασμένη χρονιά.