Αμφισβήτηση της Κυβέρνησης για την Ανεξαρτησία του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Η κυβέρνηση δεν έχει λάβει το “μεγαλειώδες μήνυμα” της περασμένης Παρασκευής, όπως τόνισε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βασίλης Κόκκαλης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι προσπάθειες για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα εξετάσει την υπόθεση του πρώην υφυπουργού Χρ. Τριαντόπουλου απορρίφθηκαν από την πλειοψηφία.

Κατά την άποψη του κ. Κόκκαλη, η προανακριτική έρευνα πρέπει να διερευνήσει τις πιθανές ποινικές ευθύνες του κ. Τριαντόπουλου σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για τέλεση αδικημάτων και κακουργημάτων που πρέπει να εξεταστούν με αντικειμενικότητα και αξιοπιστία.

Ο βουλευτής επίσης αμφισβητεί την ανεξαρτησία του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, αναφέροντας έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που υποστηρίζει ότι ο οργανισμός είναι σε οικονομική εξάρτηση από το υπουργείο Μεταφορών, προκαλώντας αμφιβολίες για τη δυνατότητά του να διεξάγει ανεξάρτητες έρευνες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

ΠΑΟΚ: Θεμέλια πρόκρισης για τα ημιτελικά του FIBA Europe Cup

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Φριμπούρ στο πλαίσιο του FIBA Europe Cup, με τον Καντσελιέρι να αποφασίζει για τη συμμετοχή των παικτών του, συμπεριλαμβανομένου του Γκράντισον.

Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με ΕΟΦΣΑ για τον Αθλητισμό

Συνάντηση της υφυπουργού Τουρισμού με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΦΣΑ για προτάσεις στον αθλητισμό και ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Η Χαμάς εξαρτάται από την ανθρωπιστική βοήθεια, λέει Ισραηλινός υπουργός

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών δηλώνει ότι η Χαμάς εξαρτάται ουσιαστικά από την ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, με αφορμή τη διακοπή αυτής από το Ισραήλ.

Έντονες κατηγορίες του Αλέξη Χαρίτση κατά της κυβέρνησης για το τραγικό δυστύχημα

Ο Αλέξης Χαρίτσης απηύθυνε έντονες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού σχετικά με το τραγικό δυστύχημα, αναφέροντας ότι η κοινωνία απαιτεί δικαιοσύνη και αλήθεια.