Αλλοίωση Χώρου Εγκλήματος: Οι Κατηγορίες του ΚΚΕ κατά Τριαντόπουλου και Μητσοτάκη

Η αλλοίωση του χώρου του εγκλήματος στα Τέμπη ανέφερε ο εισηγητής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται μόνο για παράβαση καθήκοντος, αλλά και για πολιτικές ευθύνες. Ο Καραθανασόπουλος αναφέρθηκε στη σύγκρουση και τα αίτια της έκρηξης, επικρίνοντας την απόπειρα συγκάλυψης των αιτιών του εγκλήματος.

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ αναφέρθηκε επίσης στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική επιτροπή, χαρακτηρίζοντάς την ως αποσπασματική και βεβιασμένη, υποστηρίζοντας ότι αυτή κινείται στο πλαίσιο του ανταγωνισμού μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την αναμόρφωση του πολιτικού χώρου.

Σχολιάζοντας τις συνθήκες στο σιδηρόδρομο, ο Καραθανασόπουλος επεσήμανε τις ανεπάρκειες και τις αδυναμίες, καταλήγοντας ότι η έκρηξη και η αλλοίωση του χώρου είναι μόνο ένα μέρος του εγκλήματος, με το άλλο μέρος να αφορά τις διαρθρωτικές αδυναμίες και τις πολιτικές ευθύνες.

Το ΚΚΕ εκφράζει τη διαφωνία του με την πρόταση για προανακριτική επιτροπή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ολοκληρωμένη διερεύνηση των γεγονότων και των ευθυνών, καθώς και τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων για τη διασφάλιση της δικαιοσύνης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Παυλίδης της Μπενφίκα στοχεύει σε νέα ρεκόρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Μπενφίκα έχει στόχο να σπάσει ρεκόρ σκοραρίσματος σε σερί ματς και εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Συνάντηση Πούτιν – Χαϊθάμ: Συζητούν για το Ιράν και τη διεθνή ατζέντα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, συναντά τον σουλτάνο του Ομάν, Χαϊθάμ μπιν Ταρίκ, για συζητήσεις που αφορούν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και επίκαιρα θέματα της διεθνούς ατζέντας.

Ιστορική νίκη της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών στον ημιτελικό του World Cup

Η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών πέτυχε ιστορική νίκη με 15-13 επί της Ολλανδίας στον ημιτελικό του World Cup, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αλλαγές στην κατάταξη της ATP: Τις θέσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Αναλύοντας τις αλλαγές στην κατάταξη της ATP, παρατηρούμε την πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και τη σταθερότητα της Μαρίας Σάκκαρη στη νέα κατάταξη.