Νίκη των Μπακς επί των Μάβερικς: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ξεχώρισαν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε των Μπακς στη νίκη επί των Μάβερικς με 29 πόντους, εννέα ριμπάουντ και εννέα ασίστ. Μαζί με τον Λίλαρντ, που σημείωσε 28 πόντους, έδωσαν ένα θεαματικό σόου στο Ντάλας.

Ο προπονητής Ντοκ Ρίβερς αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή απόδοση των δύο παικτών, τονίζοντας τη συνεργασία τους στο τέλος του αγώνα. “Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε απειλές στο παρκέ”, δήλωσε ο Αντετοκούνμπο.

Η αμυντική προσπάθεια των δύο αστέρων στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου και στις αρχές του τρίτου, άλλαξε το μοναδικό παιχνίδι. “Ξέρουμε πότε θα λειτουργήσει η συνεργασία μας, είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε”, τόνισε ο Αντετοκούνμπο.

A. Bαζογιάννης

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συμφωνία Πούτιν – Τραμπ για παύση επιθέσεων σε ενεργειακές υποδομές

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συμφώνησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για παύση 30 ημερών σε επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές σε Ρωσία και Ουκρανία.

Απογοητευτική ήττα για τον Ολυμπιακό στο Champions League υδατοσφαίρισης

Ο Ολυμπιακός γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο Champions League υδατοσφαίρισης, δυσκολεύοντας την προσπάθειά του για πρόκριση στο final-4 της Μάλτας. Αναλυτικά το αποτέλεσμα και οι επιδόσεις των ομάδων.

Η Πρωτοβουλία του Χρήστου Τριαντόπουλου: Ένα Γενναίο Βήμα προς τη Δικαιοσύνη

Η πρωτοβουλία του Χρήστου Τριαντόπουλου να ζητήσει την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη αποτελεί ένα γενναίο βήμα που ανοίγει δρόμο για τη διαφάνεια και την ανεξαρτησία στην πολιτική σφαίρα.

Συμφωνία Πούτιν-Τραμπ για παύση επιθέσεων σε ενεργειακές υποδομές σε Ουκρανία και Ρωσία

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν και ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ συμφώνησαν για παύση επιθέσεων σε ενεργειακές υποδομές σε Ουκρανία και Ρωσία, με στόχο τη διαρκή ειρήνη.