Νίκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο NBA

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε των Μπακς στη νίκη επί των Μάβερικς με 29 πόντους, εννέα ριμπάουντ και εννέα ασίστ, φλερτάροντας με triple-double. Οι Μπακς ανατράπηκαν από το -7 στο ημίχρονο σε προβάδισμα 23 πόντων, επικρατώντας με 132-117. Εντυπωσιακές εμφανίσεις παρουσίασαν επίσης οι Ντιτρόιτ Πίστονς με τον Τζέιλεν Ντούρεν και οι Φιλαδέλφεια 76ερς με τον Κουέντιν Γκράιμς, καθώς και οι Σακραμέντο Κινγκς με τους Ντε Μαρ Ντε Ροζάν και Ζακ ΛαΒίν. Στον αγώνα μεταξύ των Μέμφις και των Σαν Αντόνιο, ο ΝτιΆρον Φοξ έδωσε τη νίκη στους Σπερς με το σουτ του στα τελευταία δευτερόλεπτα. Τέλος, η Ουάσινγκτον επικράτησε των Σάρλοτ Χόρνετς με οκτώ παίκτες σε διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Κρις Μίντλετον να ξεχωρίζει με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επιτυχημένη έναρξη του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης “Acropolis Swim Meet 2025”

Με έντονο συναγωνισμό και πέντε πανελλήνια ρεκόρ κατηγοριών, άνοιξε στο ΟΑΚΑ η αυλαία του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης "Acropolis Swim Meet 2025". Αναλυτικά τα επιτεύγματα των αθλητών στον αγώνα.

Κριτική Παπασταύρου σε Ανδρουλάκη για την οριοθέτηση οικισμών

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, αντιδρά στην κριτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, για το προεδρικό διάταγμα για την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων.

Η Λέγκια Βαρσοβίας κατέκτησε το 21ο Κύπελλο μετά από ένα συγκλονιστικό ματς

Η Λέγκια Βαρσοβίας κατέκτησε το 21ο Κύπελλο μετά από ένα συγκλονιστικό ματς επικρατώντας 4-3 της Πογκόν στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο στάδιο PGE Narodowy της Βαρσοβίας.

Ανησυχία Μητσοτάκη για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια μετά την επίθεση στη Νομική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει την ανησυχία του για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια μετά την επίθεση στη Νομική, καλώντας για άμεσες προτάσεις και μέτρα.