Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ανέβηκε πρώτη στη La Liga

Με μια εκπληκτική εμφάνιση του Χούλιαν Άλβαρες και μια δόση τύχης, η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο γήπεδο του “Μετροπολιτάνο”. Αυτή η νίκη της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε την ανεβάζει στην κορυφή της La Liga, προκειμένου να διανυκτερεύσει εκεί.

Ο Χούλιαν Άλβαρες πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα μετά από μια εξαιρετική πάσα του Γιορέντε, καθώς μπήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο και τον νίκησε με ακρίβεια. Αυτή η νίκη είναι σημαντική για την Ατλέτικο που προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ στο Champions League.

Από την πλευρά της Αθλέτικ Μπιλμπάο, παρόλο που προσπάθησε να ισοφαρίσει, ήταν άτυχη με τρία δοκάρια στον αγώνα. Οι Βάσκοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και θα πρέπει να επικεντρωθούν στο Europa League, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στον τελικό που θα γίνει στο γήπεδό τους, το “Σαν Μαμές”.

Μετά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία της La Liga με 56 βαθμούς, ακολουθούμενη από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο παρέμεινε τέταρτη και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Μαρκόπουλο

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Μαρκόπουλο: Ένοπλος δράστης απείλησε υπάλληλο με όπλο και αφαίρεσε χρήματα από το ταμείο πριν τραπεί σε φυγή. ΕΛΑΣ σε έρευνα για τον εντοπισμό του.

Ο Ζελένσκι ζητά σαφή απάντηση από τη Ρωσία για εκεχειρία

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ζητά μια σαφή απάντηση από τη Ρωσία σχετικά με την πρότασή του για εκεχειρία σε πολιτικές υποδομές.

Θρήνος για τον Πάπα Φραγκίσκο: Οι λεπτομέρειες του θανάτου και η τελευταία του επιθυμία

Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Βατικανό. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τη διαθήκη του και την τελευταία του επιθυμία για την κηδεία του.