Ανατροπές στην Υπόθεση “Νέα Τέμπη”: Η Πρόταση της Ελληνικής Λύσης

«Από τη σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού κρατούμε την τελευταία παράγραφο, για να μην ξεχάσουμε και να μη ξαναζήσουμε “νέα Τέμπη”» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος επισημαίνοντας ότι «για να επιτευχθεί όμως αυτός ο στόχος, πρέπει να αποδεχτούν όλα τα κόμματα την πρόταση της Ελληνικής Λύσης, ήτοι:

 

1)Πραγματικά Ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες και Ευρωπαίος εισαγγελέας να αναλάβουν την έρευνα. 2)Ταυτόχρονη απομάκρυνση όλων των δικαστών και ανακριτών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση και δεν είναι αποδεκτοί από τους συγγενείς. 3) Ενεργή συμμετοχή όλων των τεχνικών συμβούλων των οικογενειών των θυμάτων και όχι επιλεκτικά».

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «η νέα αυτή η επιτροπή υπό τον ευρωπαίο εισαγγελέα μαζί με τους πραγματογνώμονες των συγγενών, θα βγάλουν ένα πραγματικό πόρισμα και όχι ένα πόρισμα όπως το τελευταίο των “φίλων του κυρίου Μητσοτάκη”».

 

«Απόδοση δικαιοσύνης σημαίνει να τιμωρηθούν και να οδηγηθούν στη φυλακή όλοι οι υπεύθυνοι και όχι να “εξαγνιστούν” από δήθεν “πορίσματα”», συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος, σημειώνοντας ότι «ένας πρωθυπουργός που ομολογεί ότι η γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα είναι ασφαλής σε δύο χρόνια, δηλαδή “πάμε και όπου βγει μέχρι το 2027”, έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί».

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανατροπή στη La Liga: Η Λας Πάλμας σώθηκε στο 90’+5!

Η Λας Πάλμας κατάφερε μια επική ανατροπή στη La Liga, σώζοντας τον εαυτό της στο 90'+5 απέναντι στην Αλαβές. Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της κατηγορίας.

Διπλός Μιρέτι και νίκη για την Τζένοα επί της Λέτσε

Διπλός Μιρέτι και νίκη για την Τζένοα επί της Λέτσε στην Serie A. Αναλυτικά αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία της αγωνιστικής.

Αναβάθμιση Ελλάδας από Moody’s: Το πιστωτικό προφίλ βελτιώνεται

Ο οίκος αξιολόγησης Moody's αναβαθμίζει το πιστωτικό προφίλ της Ελλάδας, εκφράζοντας αισιοδοξία για την οικονομική της πορεία. Η ανάλυση περιλαμβάνει τις βελτιώσεις στα δημόσια οικονομικά, τη μείωση του χρέους, τα πρωτογενή πλεονάσματα, και την εξέλιξη του τραπεζικού συστήματος.