Στις 27 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με την παρουσία μεγάλων μορφών του παρελθόντος. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ανέδειξαν την ιστορία της ομάδας και τίμησαν προσωπικότητες της πόλης για την προσφορά τους. Βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ για το έργο τους.
Ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε την στήριξή του στον Σύνδεσμο και την συνεργασία του με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Επίσης, βραβεύτηκαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, η ομάδα των Νέων για τον τίτλο του UEFA Youth League, και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τις διακρίσεις του.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς αναδείχνει τον ιστορικό δεσμό του Ολυμπιακού με τον Δήμο και τονίζει τη φιλανθρωπική προσφορά του στην πόλη. Επίσης, αναφέρθηκε στη στήριξη του Προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τη Μητρόπολη.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά για τη στήριξή του και την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου για την εκδήλωσή τους.