Ο Βίτορ Ρόκε επιστρέφει στην Παλμέιρας μετά από σύντομη παρουσία στην Μπαρτσελόνα

Μετά από μόλις 14 μήνες, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Βίτορ Ρόκε επιστρέφει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Παλμέιρας. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε ποτέ να ενταχθεί στη βασική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα και η μετακίνησή του προς την Παλμέιρας ολοκληρώθηκε με μεταφορά 25,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ομάδας.

Σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, προβλέπονται πόνοι ύψους 5 εκατ. ευρώ και οι Καταλανοί διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Βίτορ Ρόκε.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε μετακινηθεί στη Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2024 από την Ατλέτικο Παραναένσε, αλλά παρουσίασε μόλις 16 συμμετοχές και 2 γκολ. Έπειτα, πήγε ως δανεικός στη Μπέτις όπου είχε 33 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αδαμοπούλου: Σταθερότητα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου επιδεικνύει σταθερότητα στο ατομικό ρεκόρ της πριν τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου. Όλες οι λεπτομέρειες για την τελευταία της εμφάνιση πριν το μεγάλο γεγονός.

Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της στη Γερμανία

Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της στη Γερμανία με εντυπωσιακή νίκη επί της Στουτγκάρδης στην Bundesliga.

Τρίποντο στο “Αστρομπάλ” για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Βιλερμπάν με 96-93 στη Euroleague, βελτιώνοντας το ρεκόρ του και πλησιάζοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Βουλγαρία και η Παγκόσμια Ελευθερία: Η Έκθεση του Freedom House για το 2025

Η Βουλγαρία βαθμολογείται με 77 μονάδες στις 100 στην έκθεση του Freedom House για την Ελευθερία στον Κόσμο το 2025, ενώ η παγκόσμια ελευθερία υποχώρησε για 19η συνεχή χρονιά.