Σύλληψη 29χρονου Αλβανού για απόπειρα βιασμού σε κομμωτήριο

Αστυνομικοί στην Ιεράπετρα συνέλαβαν έναν 29χρονο Αλβανό, ο οποίος εισέβαλε σε ένα κομμωτήριο και απείλησε με μαχαίρι την 59χρονη ιδιοκτήτρια. Η γυναίκα προσπάθησε να αποφύγει τον δράστη, αλλά ακινητοποιήθηκε και απειλήθηκε με βιασμό. Μια 29χρονη γυναίκα που έφτασε στο κομμωτήριο αντιλήφθηκε την κατάσταση και προσπάθησε να βοηθήσει, όμως και εκείνη αντιμετώπισε τις απειλές του δράστη. Ο Αλβανός συνελήφθη αργότερα με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες όπως απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απείθεια.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Ματίας Λεσόρ καλεί τους αθλητές να αντιδράσουν για τη Μαρτινίκα

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ, αναφέρει τη στήριξή του προς τη Μαρτινίκα και καλεί τους αθλητές να αντιδράσουν για το υψηλό κόστος ζωής που την ταλαιπωρεί.

Αντσελότι: “Θα μιλήσουμε με τον σύλλογο, όχι με εσάς”

Ο Κάρλο Αντσελότι αποφεύγει να μιλήσει για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, ενώ υπερασπίζεται τον σύλλογο και τους παίκτες του.

Η Αλεσάντρα Μπονόμι και το μήνυμα ελπίδας στο Barcelona Open

Η Αλεσάντρα Μπονόμι εντυπωσίασε στο Barcelona Open και έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας για την υπέρβαση των εμποδίων με αυτοπεποίθηση και αγάπη για το άθλημα.

Ο Παυλίδης της Μπενφίκα στοχεύει σε νέα ρεκόρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Μπενφίκα έχει στόχο να σπάσει ρεκόρ σκοραρίσματος σε σερί ματς και εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.